Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, βάπτισαν τον γιο τους - Τα συγκινητικά λόγια τους (φωτό)

Μέσα από τα social media ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής γνωστοποίησαν ότι βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Νικηφόρος.

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, λίγες ημέρες αφότου παντρεύτηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης, βάφτισαν και τον γιο τους.

 

 

Ο μικρούλης πήρε το όνομα Νικηφόρος, ενώ το ζευγάρι δεν είχε κάνει γνωστή την ημερομηνία της βάφτισης, αφού θέλησαν να την κάνουν σε κλειστό κύκλο. 

Τι ιερό μυστήριο τελέστηκε στον Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα

 

Όπως είχαν αποκαλύψει οι δύο ηθοποιοί σε παλαιότερη συνέντευξή τους, μεγαλώνουν μαζί ένα αγοράκι που ήρθε στη ζωή τους εντελώς ξαφνικά, όταν μία συγγενής εξ αίματος του Γιώργου Μακρή έμεινε έγκυος και το παιδάκι θα έμπαινε σε ορφανοτροφείο.

 

 

Instagram/ecomike

Ο Μιχάλης Οικονόμου μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε με τρυφερά λόγια πως αισθάνεται για τον γιο του. 

«Χθες, ο μικρός μας Νικηφόρος βαπτίστηκε χριστιανός, κι ήταν η πιο υπερβατική στιγμή της ζωής μου.

 

 

Παιδί μας, σου εύχομαι να γίνεις ένας ένθεος άνθρωπος, και να παίρνεις φως από τον άγιό σου, Νικηφόρο τον Λεπρό, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε, όπως όλοι οι φίλοι μας που μας συντρόφευσαν με τις προσευχές τους χθες στη Βάπτισή σου.

Να σηκώνεις τον σταυρό που από σήμερα φοράς, με υπομονή, κουράγιο στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πλέον δεν είσαι μόνος. Αρκεί να μάθεις να κοιτάς».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ