Οι ερωτικές προβλέψεις (25-31/10) από την Άση Μπήλιου: Μια νέα γνωριμία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα;

Μετά από δύσκολες και εκρηκτικές ημέρες, φτάνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου στην οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις στα ερωτικά μας.

Στις 27/10/2021 η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη η οποία μας αποπροσανατολίζει και φέρνει σύγχυση και μπερδέματα. Ένας νέος έρωτας φαντάζει ιδανικός στα μάτια μας και μια νέα γνωριμία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Αυτές τις ημέρες όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βλέπουμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα και απλώς να θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να είστε πιο προσγειωμένοι και επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους, μιας και η εξαπάτηση καραδοκεί. Στις 28/10/2021 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Δία, αυτή η όψη φέρνει ευχάριστες στιγμές, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε είστε αδέσμευτοι.

Υπάρχει καλή διάθεση και ανάγκη να μοιραστείτε και να μεταδώσετε χαρά. Βγείτε έξω, γνωρίστε ανθρώπους και αφεθείτε σε απολαύσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, τουλάχιστον μέχρι τις 30/10/2021, όπου το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να μας φέρει αντιμέτωπους με δοκιμασίες, εμπόδια και περιορισμούς. Ίσως νιώσετε πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν και θα αναγκαστείτε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες για να αντεπεξέλθετε.

Προσπαθήστε να δείξετε σύνεση και υπομονή μπροστά στις δυσκολίες και μην λειτουργείτε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Την ίδια ημέρα, ο Άρης κάνει την είσοδο του στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει έως τις 13/12/2021. Η θέση αυτή ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και μας χαρίζει δυναμισμό και διάθεση να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε.

Ωστόσο, η ερωτική μας ζωή αποκτά μια πιο σκοτεινή πλευρά, καθώς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια εμμονές, κτητικότητα και μια έντονη ανάγκη για εξουσία και έλεγχο μέσα στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια έντονη και αρκετά δύσκολη Πανσέληνο στο ζώδιο σας πριν από λίγες ημέρες, τώρα έχετε αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμείτε και να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το βοηθητικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 φέρνει αισιοδοξία, θετική διάθεση και ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε. Δεν αποκλείεται μέσα από μια ομάδα ή από μια παρέα να μπει τώρα ένα άτομο στη ζωή σας, το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, επομένως εκμεταλλευτείτε προτάσεις για εξόδους και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 έρχεται για να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και να φέρει προκλήσεις και εμπόδια μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μοναξιά ή να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας. Κάντε λίγη υπομονή και μην αφήσετε την απαισιοδοξία και τον αρνητισμό να σας κυριεύσει. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 30/10 εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και δύσκολα θα μπορεί να σας αντισταθεί κάποιος. Η σεξουαλική σας ζωή παίρνει τα πάνω σας και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκδηλώσετε το πάθος σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε την καχυποψία σας και την ανάγκη σας για έλεγχο, εάν δε θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστό ότι είστε άτομα της τετράγωνης λογικής και θέλετε ξεκάθαρες καταστάσεις, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 έρχεται για να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει ασάφεια και μπερδέματα. Εάν προκύψει τώρα μια νέα γνωριμία μέσω μιας παρέας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί στην πορεία κάτι να σας απογοητεύσει, αφού δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Θα είναι ιδανικό, λοιπόν, να περιμένετε να περάσουν λίγες ημέρες πριν επενδύσετε σε κάποιον και πριν πάρετε μια οριστική απόφαση.

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 δυσκολεύει και τεστάρει τις σχέσεις ή τον γάμο σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε υπερφορτωθεί με υποχρεώσεις και ευθύνες, με αποτέλεσμα να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα από τον/τη σύντροφο σας ή για κάποιο λόγο να αισθάνεστε ότι πιέζεστε μέσα στη σχέση και δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε με ψυχραιμία τι είναι αυτό που σας δημιουργεί εμπόδια, προκειμένου να το επιλύσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερη μοναξιά ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια απόρριψη. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε τον πεσιμισμό να σας καταβάλλει.

Άλλωστε, την ίδια ημέρα ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και μέχρι τις 13/12 βάζει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και φέρνει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω ή απλώς να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να βγάλετε προς τα έξω την πιο θερμή πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 έρχεται για να διαστρεβλώσει την εικόνα που έχετε για τη σχέση σας ή για το άτομο που έχετε απέναντι σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε μια απογοήτευση αυτές τις ημέρες από το ταίρι σας, ειδικά εάν παραβλέψατε τα προειδοποιητικά σημάδια που σας έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει λοιπόν να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά σε κάποιον/α πριν σας αποδείξει έμπρακτα τις προθέσεις του/της. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θέλουν προσοχή, διότι θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε μία αδιέξοδη κατάσταση, μόνο και μόνο επειδή θέλατε να ζήσετε το παραμύθι

. Ωστόσο, στις 28/10 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα φέρει μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Θα ανακτήσετε την πίστη σας στον εαυτό σας, αλλά και στον έρωτα, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τη στοργή και την αγάπη σας στο ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια όμορφη κίνηση ή ένα κομπλιμέντο θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να συναντήσετε ένα άτομο από το εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει απασχολημένους/ες με αρκετές υποχρεώσεις και έντονη εργασιακή καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να μην έχετε τον χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας ζητήματα. Το απαιτητικό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 μπορεί να δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα και δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν, οι οποίες σας ανακινούν αρνητικά συναισθήματα.

Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά της κάθε κατάστασης και να αναρωτηθείτε τι μαθήματα πήρατε από όσα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το θετικό είναι πως την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 30/10, ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/12. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από το καβούκι σας, προκειμένου να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να αναθερμάνετε τη φλόγα μεταξύ σας και να μοιραστείτε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας.

Μη διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά στον άλλον τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σας ανοίγεται ο δρόμος για νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο έρωτας, το φλερτ και η καλοπέραση είναι τα δυνατά σας σημεία και κανείς δεν μπορεί να σας συναγωνιστεί σε αυτά. Ωστόσο, εάν αυτές τις ημέρες αισθάνεστε ότι ζείτε το απόλυτο, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πιο λογικά και αποστασιοποιημένα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας και δημιουργεί ασάφεια και μπέρδεμα. Ίσως να έχετε εξιδανικεύσει το άτομο που έχετε απέναντι σας, με αποτέλεσμα να παραβλέπετε τα ελαττώματα του και τα αδύναμα σημεία του και να έχετε υψηλές προσδοκίες από εκείνον/η. Εάν δεν βάλετε μπροστά τη λογική, κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε και να απογοητευτείτε από την πραγματικότητα που θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας. Κρατήστε, λοιπόν, μικρό καλάθι και φερθείτε με σύνεση.

Το θετικό νέο αυτής της εβδομάδας είναι το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10, το οποίο μπορεί να φέρει έναν καινούριο φλογερό έρωτα για τους αδέσμευτους ή να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των δεσμευμένων. Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση, απολαύσεις και όμορφες στιγμές με τα άτομα εκείνα που βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30/10, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις 13/12 θα βιώσετε μια πιο εσωστρεφή περίοδο και καλείστε να αξιολογήσετε το παρελθόν και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα ή με το ταίρι σας. Ο εκνευρισμός και η συσσωρευμένη ένταση μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες και να φέρουν απότομα ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ομιχλώδες θα είναι το τοπίο στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 27/10 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει σύγχυση, αοριστία και μπερδεμένα μηνύματα. Είναι πιθανό να εθελοτυφλείτε απέναντι σε μια κατάσταση, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε όταν τελικά αποκαλυφθεί η αλήθεια μπροστά σας.

Μην κλείνετε τα μάτια σας στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μέσα στη σχέση σας ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε με λογική και διάλογο, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 λειτουργεί άκρως βοηθητικά, αφού θα φέρει υποστήριξη από ανθρώπους οι οποίοι σας νοιάζονται πραγματικά και μπορούν να σας καταλάβουν. Μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε στοργή και αγάπη απέναντι σε όσους σας έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

Στις 30/10 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 13/12 ενεργοποιεί την επικοινωνιακή σας πλευρά. Θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας στους άλλους, όμως καλό θα είναι να περιορίσετε την επιθετικότητα σας και να αποφύγετε να κάνετε σχόλια που μπορεί να πληγώσουν ή να δημιουργήσουν εντάσεις. Αντί να γίνετε επικριτικοί ή ειρωνικοί απέναντι στους άλλους, θα είναι πιο εποικοδομητικό να συζητήσετε ανοιχτά όσα σας ενοχλούν και να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα καλείστε να εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του Άρη στο δικό σας ζώδιο (μέχρι τις 30/10 που μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού), προκειμένου να δράσετε με αυτοπεποίθηση και θάρρος και να διεκδικήσετε όσα δεν τολμήσατε το προηγούμενο διάστημα. Είναι γεγονός ότι η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα σας χαρακτηρίζουν, επομένως τώρα είναι η στιγμή για να πάρετε επιτέλους πρωτοβουλίες ή να κάνετε το πρώτο βήμα που διστάζατε να κάνετε, διότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Άλλωστε, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 λειτουργεί πολύ ευνοϊκά για εσάς, αφού φέρνει ευκαιρίες για επαφές και νέες γνωριμίες ή ευχάριστες εξελίξεις σε μία ήδη υπάρχουσα ερωτική σχέση.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να πάτε μια εκδρομή η οποία θα φέρει στον δρόμο σας ένα άτομο που θα σας προσφέρει έξαψη και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, μακριά από έγνοιες και άγχη. Ωστόσο, στις 30/10 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, επομένως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μελετημένες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δικό σας ζώδιο φημίζεται για την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα του και όλοι σας λένε ότι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει να τα αποβάλλετε, εάν θέλετε να έχετε λειτουργικές σχέσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 θα προσπαθήσει να σας παρασύρει σε μια απατηλή κατάσταση στα ερωτικά σας, επομένως θα χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλύσετε πιο διεξοδικά και ψύχραιμα τι πραγματικά συμβαίνει, ώστε να μην απογοητευτείτε στην πορεία.

Το τετράγωνο του Ήλιου από το δικό σας ζώδιο με τον Κρόνο στις 30/10, σας φέρνει αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις οι οποίες σας βαραίνουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού νιώθετε ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, στις οποίες δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε.

Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας προκειμένου να κάνετε μια ενδοσκόπηση, όμως μην αφήνετε απέξω τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 30/10 έως τις 13/12, σας γεμίζει με ενέργεια, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και να κατευθύνετε εσείς τα γεγονότα από εδώ και στο εξής. Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια ερωτική ιστορία, όμως προσπαθήστε να περιορίσετε την ανταγωνιστική διάθεση και την ανάγκη σας για επιβολή.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ