Ξεχάστε τις παστέλ αποχρώσεις: Η top τάση στο μανικιούρ είναι σκούρα νύχια - Tα αποθέωσαν η Adele & η Kourtney Kardashian (φώτο)

Η Adele και η Kourtney Kardashian παρουσιάζουν το top trend στο μανικιούρ

Τα πολύ σκούρα νύχια είναι πιο δημοφιλή από ποτέ αυτή τη σεζόν. Η Adele και η Kourtney Kardashian υιοθέτησαν ήδη την τοπ τάση του 2021-2022.

Τα εντυπωσιακά "βαμπίρ" νύχια είναι το "αντίδοτο" στις παστέλ αποχρώσεις που κυριάρχησαν την περασμένη άνοιξη και το περασμένο καλοκαίρι.

 

Οι αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε είναι πολλές, από μαύρο και σκούρο γκρι, μέχρι σκούρο μπορντό, καφέ ή πολύ σκούρο πράσινο.

Εξαιρετκές ιδέες είναι και το μπλε της νύχτας και το σκούρο μοβ.

H Adele αποθέωσε τα σκούρα νύχια στο νέο της Video Clip Easy On Me

Tα χέρια της που κινούνται συνεχώς φαίνονται σε κοντινά πλάνα , και έτσι βλέπουμε τα σκούρα κόκκινα  νύχια της σε σχήμα αμύγδαλου.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση  του βίντεο, οι αναζητήσεις για τις λέξεις-κλειδιά «Τα νύχια της Adele» αυξήθηκαν κατά 900%, ενώ αυτές για «μαύρα νύχια» αυξήθηκαν κατά 426% στο βρετανικό e-shop ομορφιάς Look Fan-tas-tic, αναφέρει το γαλλικό Elle.

© Instagram/Kourtneykardash

 

Δεν είναι μόνο τα νύχια της Adele που τραβούν την προσοχή του κόσμου της ομορφιάς.

Το τελευταίο μανικιούρ της πρόσφατα αρραβωνιασμένης με τον Travis Barker,  Kourtney Kardashian, έχει προκαλέσει θόρυβο, και όχι μόνο λόγω του τεράστιου διαμαντένιου δαχτυλιδιού που κοσμεί τώρα το δάχτυλο  της.

Ενώ το κόσμημα είναι εξίσου συναρπαστικό, το σκούρο μαύρο βερνίκι νυχιών του δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τις fashionistas.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ