Αιγάλεω: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 20χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του - Είχε ψυχολογικά προβλήματα

Ο 20χρονος που κατηγορείται πως δολοφόνησε τη μητέρα τους στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, πριν από μερικές ημέρες, παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραδόθηκε το πρωί ο 20χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος ομολόγησε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος της.

 

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε την Τετάρτη 20/10 , σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,  γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην οδό Βεροίας, στην περιοχή του Αιγάλεω.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, μητέρα 5 παιδιών, δέχτηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι, μπροστά στον μικρότερο γιο της, που φώναζε για βοήθεια.

Πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε από την περιοχή με το αιματοβαμμένο μαχαίρι στα χέρια του.

Ο καταζητούμενος γιος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, είχε νοσηλευτεί στο πρόσφατο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και όπως φαίνεται, το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Η Αστυνομία τον αναζητούσε ως ύποπτο για τη δολοφονία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ