Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Στον αρραβωνιαστικό της άτυχης κοπέλας ανήκουν πιθανώς τα λείψανα που βρέθηκαν στη Φλόριντα (φώτο-βίντεο)

Τα  ανθρώπινα λείψανα που βρήκαν οι αρχές την Τετάρτη σε ένα πάρκο της Φλόριντα ανήκουν πιθανότατα στον Brian Laundrie, τον αγνοούμενο άνδρα του οποίου η αρραβωνιαστικιά Gabby Petito βρέθηκε  στραγγαλισμένη τον περασμένο μήνα

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε ερημική περιοχή της Φλόριντα, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι αρραβωνιαστικού της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο

Τα  ανθρώπινα λείψανα που βρήκαν οι αρχές την Τετάρτη σε ένα πάρκο της Φλόριντα ανήκουν πιθανότατα στον Brian Laundrie, τον αγνοούμενο άνδρα του οποίου η αρραβωνιαστικιά Gabby Petito βρέθηκε  στραγγαλισμένη τον περασμένο μήνα, δήλωσε στο CNN ο δικηγόρος της οικογένειας Laundrie.

 

 

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης ένα σακίδιο πλάτης και ένα σημειωματάριο που ανήκε στον 23χρονο Laundrie, κοντά στα λείψανα ενώ ερευνούσαν το Carlton Reserve στο North Port, σύμφωνα με τον Ειδικό Πράκτορα του FBI Michael McPherson.

Η ανακάλυψη έγινε το πρωί της Τετάρτης, όταν οι γονείς του Laundrie και οι αρχές  ερεύνησαν μια περιοχή του καταφυγίου που ήταν κλειστή αλλά πρόσφατα άνοιξε ξανά για το κοινό.

Τα λείψανα και τα αντικείμενα βρέθηκαν στην ίδια περιοχή που οι γονείς είχαν αρχικά υποδείξει  στο FBI να ψάξει, είπε ο  δικηγόρος της οικογένειας, Στίβεν Μπερτολίνο στον Κρις Κουόμο του CNN.

 

 

Ο Μπερτολίνο είπε ότι «η πιθανότητα είναι μεγάλη να είναι τα λείψανα του Μπράιαν».

 

 

"Είναι αρκετά θλιβερό, όπως μπορείτε να φανταστείτε, να βρίσκεις προσωπικά αντικείμενα του παιδιού σου, πλάι σε οστά", δήλωσε ο ίδιος.

 

 

Ο σερίφης της κομητείας Lee, Carmine Marceno δήλωσε την Πέμπτη ότι οι αρχές επιβολής του νόμου έψαχναν σε δύσκολες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του νερού που ήταν σχεδόν στο ύψος του στήθους γεμάτο με φίδια και αλιγάτορες.

 

 

"Αυτές είναι πολύ, πολύ δύσκολες συνθήκες. Να ψάχνουμε  σε περιοχές που δεν μπορείτε να ανεβείτε και να κοιτάξετε. Δεν είναι σαν να ψάχνετε σπίτι ή αυτοκίνητο", είπε.

 

 

«Αυτές οι περιοχές είναι τεράστιες και καλύπτονται από νερό».

 

 

Η εξαντλητική αναζήτηση για τον Λόντρι, διήρκεσε έναν μήνα, καθώς οι αρχές προσπάθησαν να συνενώσουν τι συνέβη σε αυτόν και την Πετίτο κατά τη διάρκεια του οδικού ταξιδιού τους στις Δυτικές ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι.

Η Πετίτο, 22 ετών, εξαφανίστηκε στο ταξίδι εν μέσω εντάσεων στη σχέση τους και τα λείψανά της βρέθηκαν αργότερα στο Ουαϊόμινγκ κοντά στο σημείο που είχαν δει το ζευγάρι για τελευταία φορά 

 

 

Ο ιατροδικαστής του Teton County, Δρ Brent Blue, αποφάνθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ανθρωποκτονία και είπε ότι πέθανε από στραγγαλισμό.

 

 

Ο Laundrie, ο οποίος είχε επιστρέψει μόνος του στο σπίτι των γονιών του στη Φλόριντα, αρνήθηκε να μιλήσει με τους αξιωματικούς και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο κοντινό φυσικό καταφύγιο.

 

 

Δεν έχει εμφανιστεί από τις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ