Cheval Blanc: Στο Παρίσι το νέο σικ ξενοδοχείο - Η μονάδα "κόσμημα" που άνοιξε η Louis Vuitton στην πόλη του φωτός (φώτο)

Ένα ξενοδοχείο κόσμημα με θέα το Σηκουάνα

Στις 7 Σεπτεμβρίου ένα ξενοδοχείο κόσμημα άνοιξε τις πύλες του στην πόλη του φωτός. Το Cheval Blanc στο Παρίσι, είναι το νέο ξενοδοχείο του ομίλου   LVMH στον οποίο ανήκει η Louis Vuitton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheval Blanc Paris (@chevalblancparis)

Με θέα τον Σηκουάνα, λίγα βήματα μακριά από το Λούβρο και το Μαρέ, το Cheval Blanc Paris εμπνέει την πόλη με μια μοναδική, ζωντανή, λαμπρή ενέργεια.

 

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Παρισιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές στο Dior Spa Cheval Blanc, και να απολαύσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, είτε πρόκειται για ένα πλούσιο πρωινό είτε για ένα νόστιμο γεύμα, είτε για ένα απολαυστικό δείπνο με θέα το ηλιοβασίλεμα στο Σηκουάνα.

 

Ένα ειδικό ασανσέρ  μεταφέρει τους επισκέπτες απευθείας από το ξενοδοχείο στο διπλανό πολυκατάστημα Samaritaine που ανήκει στην LVMH.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ανέσεις σχεδιασμένες από τον αρωματοποιό- του Dior François Demachy.

Τα παράθυρα στο λόμπι του ξενοδοχείου είναι αφιερωμένα σε κοσμηματοπωλεία όπως οι Tiffany, Chaumet και Bulgari, ενώ ένα κελάρι διαθέτει πολύ σπάνια κρασιά, Cheval Blanc, Château d'Yquem, Dom Pérignon, Hennessy.

Ο Peter Marino, ο αρχιτέκτονας πίσω από πολλά καταστήματα LVMH, σχεδίασε το ξενοδοχείο με γνώμονα το πνεύμα ενός παριζιάνικου διαμερίσματος.

Οι στολές του προσωπικού σχεδιάζονται από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Patou Guillaume Henry και τα έργα τέχνης  που υπάρχουν στο ξενοδοχείο επιμελείται η ομάδα του Fondation Louis Vuitton, αναφέρει η γαλλική Vogue.

Φόρος τιμής σε μια  λεπτή αλχημεία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, τοπικής αρχιτεκτονικής και διαχρονικής κομψότητας, το Cheval Blanc απεύθυνεται σε πελάτες που θέλουν να εντρυφήσουν στον όρo "βιωματική πολυτέλεια".

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ