Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H μέρα μας καλεί να ασχοληθούμε με τις βασικές μας προτεραιότητες- Να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη πέρασε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σταθερό αυτό ζώδιο, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο και δημιουργώντας μια πιο πιεστική ατμόσφαιρα.

Είναι όμως μια πιο πρακτική και γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με τις βασικές μας προτεραιότητες και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά να καταφέρετε κάτι μέσα στη μέρα γι’ αυτά. Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες το βράδυ στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους.

Από τη μια είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να σας ασκείται μεγαλύτερη πίεση από κάποιον υψηλά ιστάμενο στον χώρο εργασίας ή να υπάρχει κάτι που σας ζορίζει στην ίδια τη δουλειά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ