Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στην Κίνα: Δείτε εικόνες & βίντεο - Τον Φεβρουάριου οι Χειμερινοί Αγώνες στο Πεκίνο

Θα διεξαχθούν με την συμμετοχή περίπου 2.900 αθλητών

Μετά από πολύωρο ταξίδι, η Ολυμπιακή Φλόγα έφθασε με ειδική πτήση από την Αθήνα στο Πεκίνο, όπου τον προσεχή Φεβρουάριο, θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022.

Η υποδοχή της Ιερής Φλόγας, έγινε σε επίσημη τελετή στον Ολυμπιακό Πύργο, μια γιγαντιαία ατσάλινη κατασκευή ύψους άνω των 200 μέτρων, που δεσπόζει στο βόρειο τμήμα της κινεζικής πρωτεύουσας και όπου θα εκτεθεί η Φλόγα.

Φωτογραφίες: Instagram/olympics

Εκτός από μια «διαδικτυακή σκυταλοδρομία», η παραδοσιακή Λαμπαδηδρομία, θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2022 με περίπου 1.200 λαμπαδηδρόμους, όπως ανέφερε ο Ζανγκ Γιαντόνγκ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής.

Δείτε επίσης: Φωτό & βίντεο από την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας, για τους Χειμερινούς Αγώνες του Πεκίνου

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή περίπου 2.900 αθλητών από 85 χώρες και το Πεκίνο θα γίνει η πρώτη πόλη στον κόσμο που θα διοργανώσει τους Χειμερινούς Αγώνες αφού φιλοξένησε τους Θερινούς Αγώνες το 2008.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit

 

2nd family summit