Story of the Day: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της Maya Millete - Δολοφονήθηκε όταν ζήτησε διαζύγιο - Τα στοιχεία που οδήγησαν στον δράστη -σύζυγο (φώτο-βίντεο)

Το πτώμα της δεν έχει βρεθεί. Δολοφονήθηκε επειδή ζήτησε διαζύγιο

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση εξαφάνισης της 39χρονης, μητέρας, May "Maya" Millete, έφεραν στο φως οι αρχές. Ο σύζυγος της Larry Millete, συνελήφθη ως υπεύθυνος για τη δολοφονία της.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τρίτη η εισαγγελέας του San Diego County, Summer Stephan ανακοίνωσε ότι ο 40χρονος Λάρι αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για φόνο και παράνομη οπλοκατοχή.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η Μάγια - η οποία ήταν 39 ετών όταν την είδαν τελευταία φορά στο σπίτι της στην Τσούλα Βίστα το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου - δολοφονήθηκε από τον Λάρι όταν του ζήτησε διαζύγιο, σύμφωνα με την Στέφαν.

"Μερικές φορές οι υποθέσεις των αγνοουμένων παραμένουν άλυτες, αλλά καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία ξεδιπλώθηκαν σε αυτή την υπόθεση, σχολαστικά και προσεκτικά, ένα-ένα  μάς οδήγησαν προς μία κατεύθυνση: η Μέι δολοφονήθηκε", είπε η Στέφαν. «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μπροστά σε αυτήν την άσκοπη βία είναι να αποδώσουμε δικαιοσύνη».

Ο νόμος της Καλιφόρνιας επιτρέπει στους εισαγγελείς να καταθέσουν κατηγορίες δολοφονίας ακόμη και αν το πτώμα δεν έχει βρεθεί, κάτι που η Stephan πιστεύει ότι σε αυτή την υπόθεση είναι "μία παραπάνω απόδειξη ότι υπήρξε σχεδιασμένο παιχνίδι και ότι ήταν δολοφονία, επειδή κάποιος που αυτοκτόνησε δεν μπορεί να κρύψει δικό του σώμα ».

Η έρευνα για την εξαφάνιση της Μάγια έδειξε ότι η μητέρα τριών παιδιών ζήτσηε διαζύγιο από τον Λάρι από το 2020 «για πολλούς λόγους», είπε η Στέφαν.

Πριν από την εξαφάνιση της Μάγια, ο Λάρι επικοινώνησε επίσης με μέντιουμ που ισχυρίζονται ότι έχουν μαγικές ικανότητες - για να "κάνουν τη Μέι να παραμείνει στη σχέση", σύμφωνα με την Στέφαν.

"Αλλά αυτά τα μηνύματα στα μέντιουμ, από το Δεκέμβριο του 2020 έγιναν απειλητικά για τη ζωή της συζύγου του: Ζητούσε να κάνουν την Μέι ανίκανη να κινηθεί, να της συμβεί κάποιο φριχτό ατύχημα, να σπάσει τα κόκκαλα της για να μείνει στο σπίτι. 

Τα μηνύματα δείχνουν τις ανθρωποκτονικές  ιδέες που είχε ο Λάρι για να βλάψει την Μέι».

Σύμφωνα με την  εισαγγελέα Stephan, η Maya-May,  είχε κλείσει ραντεβού για να συναντηθεί με τον δικηγόρο της  για το διαζύγιο στις 12 Ιανουαρίου.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η 39χρονη μητέρα με την οικογένεια της, ήταν ένα μήνυμα που έστειλε το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου.

Το ίδιο βράδυ ο Λάρι είχε στείλει μήνυμα σε κάποιον άλλο: "Νομίζω ότι θέλει να το τραβήξω. Και μέσα μου είμαι έτοιμος να το τραβήξω".

 Η δραστηριότητα στο κινητό της May,  σταμάτησε γύρω στις 1:25 π.μ. στις 8 Ιανουαρίου, είπε η Stephan, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Σχετικά με τα στοιχεία που δείχνουν , που βρισκόταν ο Λάρι όταν είδαν για τελευταία φορά τη σύζυγο του, η Στεφάν είπε ότι οι αρχές βρήκαν ένα βίντεο που τον δείχνει στις 5:58 το πρωί στις 8 Ιανουαρίου, να επανατοποθετεί τη μαύρη Lexus της οικογένειας σε ένα σημείο του γκαράζ όπου δεν φαινόταν η πλάτη του αυτοκινήτου στην κάμερα.

Η Stephan είπε ότι ο Larry έφυγε από το σπίτι με το 4χρονο παιδί του γύρω στις 6:45 το πρωί εκείνη την ημέρα, αλλά δεν πήρε μαζί του  το τηλέφωνό του ή τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Όταν ρωτήθηκε από τους ερευνητές πού πήγε αυτός και το παιδί του για 11 ώρες και 21 λεπτά, ο Larry τους είπε ότι πήγαν στην παραλία Solana.

 

 

Αν και το παλαίότερο GPS της Lexus δεν μπορούσε να εντοπίσει που ακριβώς βρισκόταν ο Λάρι εκείνες τις ώρες, δείχνει ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν σε ένα σημείο στην Chula Vista που απέχει δυόμισι ώρες από την κατοικία του, είπε η Stephan.

Οι αρχές αποκάλυψαν επίσης ότι ένα από τα όπλα που είχε ο Λάρι , δεν παραδόθηκε στην αστυνομία όταν εκδόθηκε ένταλμα έρευνας, αλλά ούτε και αργότερα.

Ο Λάρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη. Δεν είναι σαφές αν θα βάλει κάποιο δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει και τον υπερασπιστεί.

Μιλώντας στον Τύπο την Τρίτη, η αδελφή της Maya, Maricris Drouaillet, είπε ότι "ήταν πραγματικά δύσκολο" για την οικογένεια να παρακολουθεί τις εξελίξεις στα τελευταία γεγονότα.

«Είναι δύσκολο να πας ενάντια στην οικογένεια», είπε. "Είναι μαζί μας για 20 χρόνια. Η αδερφή μου τον αγαπούσε. Του έδωσε τρία παιδιά. Το τέλος δεν ήρθε ακόμα.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ακόμα ζητάμε βοήθεια από τον κόσμο : Βοηθήστε μας να φέρουμε την αδερφή μου στο σπίτι . Θέλω απλώς να δω την αδερφή μου. "

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ