Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο νέος James Bond; Τι είπε ο τενίστας για τον νέο πράκτορα 007

Αυτή είναι η πρότασή του!

Ποιον θέλει για νέο James Bond ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε μια ανάρτηση στο Twitter και κατέθεσε την δική του πρόταση για τον πράκτορα 007!

Ειδικότερα ο αθλητής έγραψε σε tweet «παιδιά, πέρα από την πλάκα, ο επόμενος James Bond πρέπει να είναι Έλληνας».

Δεν γνωρίζουμε αν ο Τσιτσιπάς είδε πρόσφατα την καινούργια ταινία ή αν απλά θέλησε να συμμετέχει στη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για το ποιος θα διαδεχθεί στον διάσημο ρόλο τον Ντάνειλ Κρέγκ, πάντως η αλήθεια είναι ότι η αποχώρηση του Βρετανού ηθοποιού από το κινηματογραφικό franchise έχει κάνει πολλούς να σχολιάζουν και να προτείνουν ποιον θέλουν να δουν στη θέση του.

Ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόσφατα είχε δηλώσει πάντως ότι δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα ή έγχρωμο άτομο πρέπει να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο.

«Θα πρέπει να υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για γυναίκες και έγχρωμους ηθοποιούς» είχε πει στο Radio Times ο Βρετανός ηθοποιός προσθέτοντας ότι:  «Γιατί πρέπει μία γυναίκα να υποδύεται τον James Bond, όταν σίγουρα υπάρχει ένας εξίσου καλός ρόλος με τον James Bond, αλλά για γυναίκα;»

Το σχόλιο του Ντάνιελ Κρεγκ θυμίζει τις δηλώσεις της παραγωγού του κινηματογραφικού franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, στο Variety το 2020: «Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αλλά είναι άνδρας».

Η Μπρόκολι εξήγησε: «Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε νέους χαρακτήρες για γυναίκες - ισχυρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παίρνω έναν αντρικό χαρακτήρα και να τον υποδύεται γυναίκα. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ