Η μόδα φέτος θέλει τον άνδρα bon viveur: Οι διάσημοι που φόρεσαν φέτος βελούδινο σακάκι & μας ξετρέλαναν (φωτό)

Η ανδρική μόδα επαναπροσδιορίζεται 

Από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, μέχρι τον Ντάνιελ Κρέγκ και τον Regé-Jean Page, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι κύριοι που φέτος έχουν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί βελούδινο σακάκι.

Η ανδρική μόδα άλλωστε επαναπροσδιορίζεται και μια από τις τάσεις που θα δούμε να «ανθίζει» όλο και περισσότερο είναι και αυτή (δεν μας χαλάει καθόλου).

 

 

Άλλοι με αέρα bon viveur και άλλοι με βελούδινα κοστούμια, σε έντονες αποχρώσεις, οι άντρες στρέφουν πλεον την προσοχή τους σε διαφορετικά look, ξεφεύγοντας από το κλασικό μαύρο σμόκιν. Η απαλή και μοναδική υφή του βελούδου επιτρέπει στους άντρες να παραμένουν κομψοί χωρίς να θυσιάζουν την άνεση.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για παράδειγμα φόρεσε στα Earthshot Prize ένα σκουρόχρωμο πράσινο σακάκι, συνδυασμένο με ένα μαύρο ζιβάγκο και παντελόνι, στον ίδιο τόνο.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Bond 007 (@007)

 

Ο Ντάνιελ Κρεγκ από την άλλη απογείωσε το φούξια, βελούδινο σακάκι του στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, στο Λονδίνο, αποδεικνύοντας ότι τόσο το συγκεκριμένο ύφασμα, όσο και το χρώμα μπορεί άνετα να σταθεί σε μια καθαρά ανδρική εμφάνιση.

 

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και φυσικά δεν θα αφήσουμε απέξω τον Δούκα του Bridgerton Regé-Jean Page που μας έκανε να αναστενάξουμε με το μαύρο, βελούδινο σμόκιν του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨ (@bridgertonseriess)

 

Jason Sudeikis

 

 

Jason Momoa

 

 

Κάνοντας παράλληλα μια γύρα στα social media γνωστών οίκων μόδας βλέπουμε επίσης το συγκεκριμένο trends. Ο Nicholas Hoult, που είναι το πρόσωπο του Armani beauty, φωτογραφήθηκε για παράδειγμα, από τον Damon Baker με ανάλογο σακάκι.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOM FORD (@tomford)

 

«Ένα νεύμα στη δεκαετία του 1960, με το σακάκι και το παντελόνι Atticus στο πολυτελές μπλε βελούδο μας» διαβάζουμε παράλληλα σε μια από τις αναρτήσεις, στην επίσημη σελίδα του Tom Ford.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ