Μιχάλης Οικονόμου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή - To άλμπουμ του γάμου

Γάμος με τρελά κέφια, χαρά και συγκίνηση... 

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους βίωσαν το απόγευμα της Δευτέρας ο ηθοποιός  Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός του Γιώργος Μακρής, καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. 

Οι δύο τους  είναι μαζί πολλά χρόνια, ενώ έχουν υιοθετήσει και ένα παιδάκι. Φωτογραφίες από τον γάμο τους, μοιράστηκα με τους διαδικτυακούε τους φίλους στο Instagram.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στο post του ο Μιχάλης Οικονόμου, ποστάροντας μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνει τη χαρά του ζευγαριου

 

 

Σε συνέντευξή του στη Vogue Greece, ο Μιχάλης Οικονόμου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Μακρή: «Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια, όταν εγώ έβγαινα ξανά στο φως έπειτα από μία περίεργη περιπλάνηση, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό μου στη ζωή», λέει ο Μιχάλης.

instagram/@ecomike

«Ήταν μια σκοτεινή, εσωστρεφής περίοδος, που ήμουν ανίσχυρος απέναντι στις προσωπικές μου αδυναμίες, κάτι που με επηρέασε και επαγγελματικά. Η βαθύτερη αιτία αυτού είχε να κάνει με το ότι δεν με είχα αποδεχτεί πλήρως, κουβαλούσα πολλά κρυμμένα μυστικά και γι’ αυτό δεν μπορούσα να συνδεθώ πραγματικά με τους δικούς μου ανθρώπους και με μια κοινωνία που θεωρούσε τη σεξουαλικότητά μου ταμπού.

Στην προσπάθειά μου να γίνω αποδεκτός, να αποτινάξω τις ταμπέλες και το στίγμα, έχανα τον εαυτό μου. Όλα, όμως, άρχισαν να αμβλύνονται μετά τη γνωριμία μας και αφότου μπήκα και σε έναν πιο πνευματικό δρόμο. Αρκεί ένας άνθρωπος να σου δείξει ότι είναι εκεί για σένα, στα εύκολα και στα δύσκολα, και ότι μαζί μπορείτε να προχωρήσετε ενωμένοι στη ζωή».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ