Όλα υπέροχα στη Jlo αλλά τα λαδί μποτάκια της μας ξετρέλαναν: Η απόλυτη σταρ με το απόλυτο φθινοπωρινό look (φωτό & βίντεο)

Υπέροχη εμφάνιση!

«Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν είναι δουλειά» γράφει η Jennifer Lopez σε post της και εμείς μείναμε να χαζεύουμε τα απίθανα λαδί μποτάκια της!

Ειδικότερα η 52χρονη μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της τρεις φωτογραφίες που τράβηξε η φωτογράφος Ana Carballosa και στις οποίες την βλέπουμε να φοράει το απόλυτο φθινοπωρινό outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πρόκειται για ένα μακρύ silk dress συνδυασμένο με ένα ασορτί πανωφόρι στο οποίο είχε σηκώσει τα μανίκια επάνω. Πρόσθεσε επίσης ένα χρυσό κολιέ με ένα κλειδί, μια επίσης χρυσή αλυσίδα, βροχιόλια και δαχτυλίδια.

Είχε ολοκληρωσει το look  με ρετρό, κίτρινα γυαλιά και nude, ματ κραγιόν στα χείλη της. Την διαφορά χρωματικά έκανε η πορτοκαλί Hermès Birkin τσάντα της.

Instagram/jlo/?: @lacarba

Πάντως αν κάτι μας ξετρέλανε ήταν τα μποτάκια της, που είχαν τακούνι στιλέτο και κορδόνια! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Φθινοπωρινή ενέργεια» όπως έγραψε, έφερε και άλλο ένα εντυπωσιακό look! Η Jennifer Lopez ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να φορά μια καφέ δερμάτινη φούστα με ασορτί παλτό - κάπα, ενώ από μέσα έχει φορέσει ένα απλό μαύρο ζιβάγκο.

Έχει ολοκληρώσει το Look με απίθανες ψηλές μπότες, σε ανάλογους τόνους και χρυσά σκολαρίκια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ