Η Jessica Chastain μένει σε μια υπέροχη βίλλα του 19ου αι. - Το σπίτι που έμειναν πολλοί αστέρες είναι έμπνευση ! (φώτο)

Έμπνευση για το σπίτι των ονείρων μας

To 2011 η Jessica Chastain έκανε τη θριαμβευτική εμφάνιση της στο Φεστιβάλ των Καννών για να παρουσιάσει έξι ταινίες της που θα κυκλοφορούσαν εκείνη τη χρονιά.

Ανάμεσα τους οι The Tree of Life, Take Shelter, και The Help (για την οποία ήταν υποψήφια για το Όσκαρ).

Από τότε η διάσημη ηθοποιός έδειξε ότι ξέρει πολύ καλά τι θα πει να είσαι σταρ του Χόλυγουντ.

 

 

Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και ένα σπίτι ονειρεμένο.

Σύμφωνα με την Chastain, το μυστικό για να ζωντανέψεις τόσο πολύπλοκους χαρακτήρες είναι να έχεις μια απλή «πραγματική ζωή».

Για να δημιουργήσουν μια κατάλληλη βάση για τις επιτυχίες τους,  εκείνη και ο σύζυγος της, , Gian Luca Passi de Preposulo, ανακαίνισαν το 2017  ένα διαμέρισμα του 19ου αιώνα κοντά στο Central Park της Νέας Υόρκης.

Την ανακαίνιση ανέλαβαν οι σχεδιαστές  Jessie Carrier and Mara Miller του γραφείου carrier and company

Καθισμένη στον ογκώδη πράσινο-βελούδινο καναπέ Ralph Lauren στο σαλόνι, κοντά σε ένα από τα έξι τζάκια του σπιτιού, η Chastain αναφέρει:  «Συμμετέχοντας σε γυρίσματα ταινιών, πηγαίνεις πάντα σε διαφορετικά μέρη».

 

 

Το υπέροχο σπίτι φιλοξένησε κι άλλους καλλιτέχνες. Προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο  συνθέτης Adam Guettel, του οποίου ο δίσκος του 1999 Myths and Hymns ήταν αυτός που άκουγε η Chastain κάθε φορά που ήθελε να ταξιδέψει στη δυτική ακτή.

Στη συνέχεια  η ηθοποιός έμαθε ότι ένας άλλος προηγούμενος ένοικος ήταν ο συνθέτης του West Side Story, Leonard Bernstein.

Ο θρύλος του καμπαρέ Bobby Short και ο τηλεοπτικός αστέρας Larry Storch έχουν ζήσει στο διαμέρισμα, επίσης, διασημότητες όπως η Lynn Redgrave και η Vera Miles έχουν πει ότι το σπίτι αυτό ήταν ορόσημο γι' αυτούς.

 

 

"Όταν έμαθα για όλους τους άλλους καλλιτέχνες και ηθοποιούς που έζησαν εδώ, ερωτεύθηκα αυτό το σπίτι", λέει η Chastain. Και το χειμώνα του 2015, έγινε η τελευταία ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, σύμφωνα με το AD

Την άνοιξη του 2017 η Chastain συνάντησε τους σχεδιαστές Jesse Carrier και Mara Miller και, μαζί με τον Passi, ξεκίνησαν την ανακαίνιση για να ξαναδώσουν στο χώρο τη λάμψη της βικτωριανής εποχής.

ανάκτηση της ψυχής του σπιτιού, ήταν η πραγματική μεταμόρφωση εδώ", λέει ο Carrier

Photo By Douglas Friedman - Source carrier and company

μεγαλύτερος θρίαμβός μας ήταν να δώσουμε νέα ζωή, αίγλη και πολυπλοκότητα στο παλιό διαμέρισμα", σημειώνει ο Carrier. "Αυτό το σπίτι χτίστηκε για να είναι τολμηρό και όμορφο, όπως η νέα ιδιοκτήτρια του."

Η Chastain έχει μεγάλη αγάπη στα τζάκια έτσι μπήκαν παντού.

 

 

Η Jessica Chastain και ο σύντροφος της ο Passi δημιούργησαν τους δικούς τους φακέλους αναφοράς και τους παρουσίασαν στον Carrier, ο οποίος συνδύασε τις επιθυμίες τους.

Πολλές από τις ιδέες της Chastain προήλθαν από μέρη που έχει μείνει σε όλο τον κόσμο, όπως το Crosby Street Hotel της Νέας Υόρκης και το ξενοδοχείο Carlton στις Κάννες.

Οι μπανιέρες στο υπνοδωμάτιο του Dean Street Townhouse του Λονδίνου ήταν η έμπνευση για την μπανιέρα στην κύρια σουίτα.

Photo By Douglas Friedman - Source carrier and company

«Από δωμάτιο σε δωμάτιο υπάρχει μια ζεστή, φιλόξενη λάμψη που σηματοδοτεί τι σημαίνει η επιστροφή στο σπίτι», λέει ο Carrier.

To εντυπωσιακό design και τα έργα τέχνης που υπάρχουν μέσα στο σπίτι είναι ένας τέλειος συνδυασμός της αριστοκρατικής ιταλικής κληρονομιάς του Passi (είναι απόγονος ιταλικής αριστοκρατικής οικογένειας ) και του ρόλου της Chastain ως πολιτιστικής μούσας

Photo By Douglas Friedman - Source carrier and company

.Ένας από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες είναι ο George Condo και τα κομμάτια του υπάρχουν σε όλο το διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ