Ντόρα Μπακογιάννη: Στο πλευρό της όλος ο πολιτικός κόσμος μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο - «Θα βγεις νικήτρια» (φωτό & βίντεο)

Κύμα συμπαράστασης

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στέλνουν στη Ντόρα Μπακογιάννη, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, με αναρτήσεις τους στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έκανε σήμερα γνωστό ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, γράφοντας μεταξύ άλλων σε post της ότι «νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

Τη συμπαράστασή του στην Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε επικοινωνία του μαζί της, που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

 

 

«Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας.

 

 

«Καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!» ευχήθηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

 

 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε: «Περαστικά από καρδιάς στην Ντόρα Μπακογιάννη! Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα υγείας και ζωής, οι πολιτικές διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Ντόρα σου εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις νικηφόρα αυτή την περιπέτεια!».

 

 

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης έγραψε: «Ντόρα μου περαστικά και σιδερένια. Όλοι ξέρουν ποσό παλικάρι είσαι στα δύσκολα. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη. Μανώλης».

 

 

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από πλευράς του έγραψε: «είναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή τη δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά».

 

 

Η Όλγα Κεφαλλογιάννη από πλευράς της έγαρψε στο Twitter: «Γενναία, που τολμάς να μιλήσεις για τα πιο δύσκολα και δυνατή, όπως πάντα σε όλη σου τη ζωή, θα βγεις νικήτρια και από αυτή την περιπέτεια. Η σκέψη και η αγάπη όλων μας, είναι μαζί σου Ντόρα!».

 

 

«Πάντα υπήρξες τόσο δυνατή και μάχιμη @dbakoyannis!Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο τώρα σ´αυτή τη νέα μάχη. Οι ευχές και η αγάπη όλων μας σε συνοδεύουν!» έγραψε η Σοφία Ζαχαράκη.

 

 

 

«Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Έχει τις ευχές και τη σκέψη μας ώστε να κερδίσει αυτή τη μάχη. Η κ.Μπακογιάννη αν και πολιτικός αντίπαλος είναι ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και τη χρειαζόμαστε γερή και υγιή στο κοινοβούλιο» έγραψε ο Κώστας Ζαχαριάδης. 

 

 

«Εύχομαι όπως όλοι μας στην κυρία Μπακογιάννη να βγει νικήτρια από αυτήν τη δοκιμασία. Η δύναμη και το ψυχικό της σθένος μάς διαβεβαιώνουν για την αίσια έκβαση αυτής της περιπέτειας. Σιδερένια!», έγραψε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

 

 

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργος Καμίνης ανέφερε στην ανάρτησή του: «Τις ειλικρινείς μου ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Ντόρα Μπακογιάννη, που με ψυχραιμία, γενναιότητα και αξιοπρέπεια ενημέρωσε σήμερα για την περιπέτεια της υγείας της. Με ακριβώς αυτές τις αρχές είμαι σίγουρος πως θα αντιμετωπίσει και τη μάχη που έχει μπροστά της». 

 

 

 

 

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έγραψε: «Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην @Dora_Bakoyannis. Είμαι σίγουρος ότι και από αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια και πιο δυνατή. Ντόρα είμαστε στο πλευρό σου!».

«Η Ντορα Μπακογιάννη έχει υπάρξει σε όλη της τη ζωή μια αληθινή μαχήτρια. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια. @Dora_Bakoyannis είμαστε όλοι δίπλα σου» έγραψε ο Κώστας Καραμανλής.

 

 

Ο Χρήστος Γιαννούλης σημείωσε: «Τις θερμότερες ευχές για ανάρρωση στην Ντόρα Μπακογιάννη. Μπροστά στην αρρώστια στεκόμαστε με σεβασμό δίπλα της στην μάχη που δίνει, ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό».

 

 

Ο Χρήστος Βερναρδάκης: «Ολόψυχα περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Οπως και στην Φ. Γεννηματά. Να είναι καλά και ενεργές, γιατί, εκτός των άλλων, δεν περισσεύουν οι γυναίκες στη δημόσια σφαίρα...».

 

 

 

«Καλή δύναμη στη Ντόρα Μπακογιάννη στην μάχη που έχει να δώσει, από την οποία είμαι σίγουρος πως θα βγει νικήτρια. Η περιπέτεια αυτή θέλει κουράγιο, το οποίο και έχει» ανέφερ ο Μιχάλης Κατρίνης.

 

 

Η Νίκη Κεραμώς έγραψε: « Η @Dora_Bakoyannis  με θάρρος μίλησε για τη διάγνωσή της και τη μάχη που έχει μπροστά της. Εύχομαι ολόψυχα να βγει γρήγορα νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία».

 

 

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις με τις ευχές στη Ντόρα Μπακογιάννη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ανάρτηση που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη για την διάγνωσή της

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​

Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.​ Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​

Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​ Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​

Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​ Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​

 

 

Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​

Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​ Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​

Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​ Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​ Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​

Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ