Οι Ιταλίδες ξετρελάθηκαν με τον Johnny Depp: Με look αλά Jack Sparrow στη Ρώμη - χειροκροτήματα & ουρλιαχτά (φωτό & βίντεο)

περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Ρώμης

Με το κλασικό του look που θυμίζει πολύ τον Jack Sparrow, τον πειρατή ππου υποδύθηκε στις ταινίες Pirates of the Caribbean, ο Johnny Depp, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Ρώμης και έκανε τους θαυμαστές του να ζητοκραυγάξουν.

Ειδικότερα ο 58χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην Ιταλία με αφορμή την προβολή της της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων «Puffins», στην οποία έχει χαρίσει την φωνή του.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο πλαίσιο αυτό έκανε δύο εμφανίσεις με ανάλογο ύφος φορώντας ένα καουμπόικο μαύρο πουκάμισο, συνδυσμένο με γκρι καπέλο και ένα ίδιου χρώματος φουλάρι στο λαιμό, αλλά και ένα ανοιχτόχρωμο μπεζ, δερμάτινο τζάκετ. Φυσικά είχε όλα τα αξεσουάρ και χαϊμαλιά που συνηθίζει άλλωστε να φορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ακούγονται οι fans του να χειροκροτούν και να ουρλιάζουν, ενώ εκείνος τους ευχαρίστηκε ενώνοντας τα χέρια του και κοιτάοζντας προς το μέρος τους. Παράλληλα έβγαλε και φωτογραφίες μαζί τους.

Να σημειωθεί ότι ο Depp παίζει τον Johnny Puffin στη σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία είναι διαθέσιμη στο Apple TV και το Amazon Prime Video.

Η εμφάνιση αυτή έρχεται λίγο μετά την δήλωση που είχε κάνει ο ίδιος, λέγοντας ότι καταδικάζει το «cancel culture».  «Κανείς δεν είναι ασφαλής από την βιαστική κρίση που προσφέρει η σημερινή κουλτούρα της ακύρωσης» είχε πει παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο για την καριέρα του από το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.

«Τα κινήματα που προέκυψαν από το #MeToo, είμαι σίγουρος με όλες τις καλές προθέσεις - ξέφυγαν και τώρα μπορώ να σας υποσχεθώ πως κανείς δεν είναι ασφαλής... Η κουλτούρα της ακύρωσης βασίζεται στην ποσότητα του μολυσμένου αέρα που εκπνέεται. Κανείς δεν είναι ασφαλής αλλά πιστεύω πως αν είσαι οπλισμένος με την αλήθεια, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι.»

Τον Αύγουστο, η ανακοίνωση του ισπανικού φεστιβάλ ότι θα τιμήσει τον Depp προκάλεσε αντιδράσεις από γυναικείες οργανώσεις, αναγκάζοντας το Φεστιβάλ να υπερασπιστεί την επιλογή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Depp βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό της Άμπερ Χερντ,κάτι που έχε κλονίσει την καριέρα του, ενώ έχασε μια δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του εκδότη της The Sun πέρυσι για ένα άρθρο που τον χαρακτήρισε ως κάποιον που χτύπησε την γυναίκα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ