Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Εκείνος με βελούδινο σακάκι, εκείνη με λιλά τουαλέτα - η νέα χολιγουντιανή εμφάνιση (φωτό & βίντεο)

Είχε φορέσει το Alexander McQueen φόρεμα, αξίας 4.290 λιρών πριν 10 χρόνια!

Άλλη μια χολιγουντιανή εμφάνιση για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον που βρέθηκαν στα βραβεία Earthsot Prize στο Alexandra Palace, του Λονδίνου.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να ξαναφορέσει ένα από τα πιο διάσημα looks της για την τελετή, στην οποία απένειμε ένα από τα εναρκτήρια βραβεία διατήρησης του περιβάλλοντος. 

Ήταν μια υπέροχη λιλά τουαλέτα από τον Alexander McQueen,αξίας 4.290 λιρών, που είχε φορέσει σε μια εκδήλωση των BAFTA το καλοκαίρι του 2011.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτή τη φορά βέβεια είχε προσθέσει στο outfit της μια χρυσή ζώνη με λιλά λεπτομέρειες ένω είχε τα μαλλιά κάτω. Είχε ολοκληρώσει δε το look της με ένα ζευγάρι, λαμπερά σκουλαρίκια.

Πάντως την παράσταση μάλλον έκλεψε ο σύζυγός της, αφού ο εγγονός της βασίλίσσας Ελισάβετ και μελλοντικός βασιλιάς της χώρας (πρέπει να περιμένει να ανέβει πρώτα ο μπαμπάς του πρίγκιπας Κάρολος στο θρόνο και μετά αυτός!) επέλεξε ένα σύνολο αλά James Bond.



Ειδικότερα φόρεσε ένα βελούδινο σακάκι σε σκούρο πράσινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα μαύρο παντελόνι, θυμίζοντας έτσι το στυλ του Ντάνιελ Γκρέγκ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του 007, ο οποίος είχε εμφανιστεί με ένα βελούδινο φούξια σακάκι. Υπνεθυμίζεται ότι τότε ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις, με την Δούκισσα να φοράει μια υπέροχη ολόχρυση τουαλέτα.

Για να επιστρέψουμε όμως στα βραβεία ο Δούκας του Κέιμπριτζ ανακοίνωσε τα πρώτα Earthshot Prize πέρυσι (σσ πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος) χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια ως το πιο «διάσημο παγκόσμιο περιβαλλοντικό βραβείο στην ιστορία».

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος royal δημιούργησε το βραβείο Earthshot σε συνεργασία με το Βασιλικό Ίδρυμα.

Στην τελετή εκείνος και η γυναίκα του αντάλλαξαν βλέμματα λατρείας και οι κινήσεις τους έδειχναν οικειότητα και τρυφερότητα κάτι που δεν πολυσυνηθίζουν οι royals, αφού πάει κόντρα στο πρωτόκολλο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ