Σταυρούλα Τζαφέρη: Οι νέες σοκαριστικές φωτογραφίες & η διάψευση - «έπεσα, αυτή είναι η επίσημη εκδοχή, αλλά ξέρουν τι μου έχει συμβεί»

«Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω»

«Έπεσα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί» φέρεται να είναι η επίσημη εκδοχή της food blogger από την Κρήτη που σόκαρε χθες με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Twitter και από τις οποίες προέκυπτε ότι υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

Ειδικότερα η ίδια απαντώντας σε κάποιον από τους followers της που θέλησε να μάθει αν είναι καλά έγραψε: «Αυτό δήλωσα επίσημα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί, θα προσέχουν. Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω, μέχρι μπροστά σε ψυχίατρο μίλησα μαζί τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο τον πήρανε αυτόφωρο, εμένα με πήγαν με το ΕΚΑΒ».

Υπενθυμίζεται ότι η Σταυρούλα Τζαφέρη (και όχι Στεφανία όπως αρχικά είχε γραφτεί) είχε αναρτήσει στο Twitter φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν με πρησμένο πρόσωπο, ενώ μέσα από τweets της είχε αναφέρει ότι:

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και να της δώσουν συμβουλές, ωστόσο δεν έλειψε και ο «πόλεμος» με αρνητικά σχόλια.

Λίγες ώρες αργότερα η food blogger ανέβασε δύο ακόμα φωτογραφίες από την επίθεση που δέχτηκε ενώ σε νεότερο tweets της έγραψε: «Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της  @hellenicpolice  αισθάνομαι ασφαλείς, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολαου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο, σήμερα ξανά πέρασαν 1/2».

Σε προηγούμενο post ανέφερε δε ότι: «Δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά, έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον». Ωστόσο η Τζαφέρη φέρεται στην κατάθεση της να υποστήριξε ότι έπεσε. 

 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν  στον ΑΝΤ1, σχετικά με την υπόθεση, ότι «μια από τις ακολούθους της στα social media κάλεσε στο 112 και ανέφερε ότι την βλέπει χτυπημένη. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της. Αρχικά η Τζαφέρη δεν ήθελε να τους ακολουθήσει, αλλά τελικά την έπεισαν και την πήγαν σε δύο νοσοκομεία».

«Παντού είπε ότι γλίστρησε σε βρεγμένο δρόμο και έπεσε» τονίζουν οι αστυνομικές πηγές. Οι πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν ότι «μένει σε σπίτι με έναν Βρετανό, με τον οποίο όμως δεν είναι ζευγάρι και διαμένουν σε ξεχωριστά δωμάτια». Συμπληρώνουν ότι «την εξέτασε ψυχολόγος και δεν “είδε” περιστατικό βίας, αντίθετα είπε ότι αντιμετωπίζει άλλους είδους ζήτημα».

Τέλος, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε, αλλά δεν άσκησε δίωξη σε κανέναν και έτσι η υπόθεση τέθηκε ήδη στο αρχείο.

Πάντως η food blogger σχολιάζοντας ένα από από τα σχόλια των Followers της εξήγησε ότι: «εγώ έστειλα την φωτογραφία που ανέβασα και εδώ σε μια φίλη μου και αυτή επικοινώνησε με την αστυνομία, και ήρθαν με 3 περιπολικά και ένα ασθενοφόρο. Συγνώμη αν δεν σας καλύπτει αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.».

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε χρήστης του διαδικτύου μέσω του 112, η οποία ανησύχησε για την ψυχική και σωματική υγεία της. Η κινητοποίηση, τόσο του αστυνομικού τμήματος Αγίου Νικολάου όσο και των εισαγγελικών αρχών, υπήρξε άμεση, με τους αρμόδιους να σπεύδουν με απόλυτα άμεσο και λεπτομερή τρόπο να ερευνήσουν την υπόθεση.

Η γνωστή blogger μεταφέρθηκε, όπως αναφέρει το neakriti.gr «στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εξετάστηκε σωματικά και ψυχικά, παρουσία ψυχολόγου, ενώ η ίδια φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την ποινική δίωξη οποιουδήποτε προσώπου.

Η έρευνα της αστυνομίας, σε συνεννοήση με τις εισαγγελικές αρχές, ούτως ή αλλιώς, εξελίχθηκε και εξελίσσεται μέχρι στιγμής, χωρίς να προκύπτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την εμπλοκή άλλου προσώπου στον τραυματισμό της κοπέλας. Έτσι πλέον, εναπόκειται στην ίδια, αν θέλει να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στις αρχές για το περιστατικό».

Πάντως η food blogger έχει ανεβάσει στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο δείχνει το πρησμένο πρόσωπό της και λέει μεταξύ άλλων «αυτό σας φαίνεται από σουπιά, σας φαίνεται από πέσιμο..».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ