Έβαλε πέναλτι ο Εμανουέλ Μακρόν: Έπαιξε ποδόσφαιρο για καλό σκοπό και οι φωτογραφίες του είναι απίθανες (φωτό & βίντεο)

Εκτέλεσε το πέναλτι και σκόραρε!

Ο Εμανουέλ Μακρόν έβγλε για λίγο το κοστούμι του, φόρεσε την φανέλα και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μπήκε στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Ειδικότερα ο Γάλλος πρόεδρος,  έπαιξε ποδόσφαιρο σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Πουασί, δυτικό προάστιο του Παρισιού. Με το νούμερο τρία στην μπλούζα του και σε ρόλο αμυντικού μέσου, ο Μακρόν εκτέλεσε πάναλτι και σκόραρε για την ομάδα του!

 

 

 

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν γράψει ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι φωτογραφίες του προέδρου της Γαλλίας, μέσα από το γήπεδο είναι απλά απίθανες:

Φωτογραφίες: EPA POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην αντίπαλη ομάδα ήταν εργαζόμενοι, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό, τοπικού νοσοκομείου, με τον Γάλλο πρόεδρο να κάνει αναφορά, πριν την έναρξη του αγώνα, στη «μάχη» που έχουν δώσει όλο αυτό το διάστημα ενάντια στην πανδημία. Τελικά η ομάδα που κέρδισε ήταν εκείνη του Μακρόν, με το σκορ να είναι 6-1! 

 

Το παρών στο γήπεδο έδωσε φυσικά και η σύζυγος του Μπριζίτ Μακρόν, η οποία είναι άλλωστε πρόεδρος ιδρύματος για την ενίσχυση των νοσοκομείων και ήταν εκείνη στην οποία παραδόθηκε το τσεκ των 50.000 ευρώ, χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους περίπου 2.000 θεατές που παρακολούθησαν το ματς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ