Οργισμένη η Άντζελα Γκερέκου διαψεύδει τα περί δήθεν δεσμού της: «Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου, ούτε τον Τόλη - ντροπή» (φωτό)

«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων»

Η Άντζελα Γκερέκου μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram δίνει οργισμένη απάντηση σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει δεσμό με γνωστό επιχειρηματία.

Ειδικότερα η αρχιτέκτων, ηθοποιός, πρόεδρος του ΕΟΤ και πρώην βουλευτής, σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί αναφέρει μεταξύ άλλων στο post της ότι δεν σέβονται «ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου, αλλα κυρίως» ούτε τον σλυζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έφυγε από την ζωή πριν από μόλις τρεις μήνες.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Άντζελα Γκερέκου και ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού παντρεύτηκαν το 1996 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Μαρία Βοσκοπούλου η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

 

 

 

 

 

 

«Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδη βλεπω οτι το θεμα παιρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κανω. Το μονο που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι οποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα επρεπε να ντρέπεται!

 

 

Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδι μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μολις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα... Λυπαμαι!» έγραψε στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία εκείνης και του αγαπημένου της συζύγου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ