Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι - το μυαλό «χάνεται» σε διάφορα

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκει τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου, που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο.

Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στη Σελήνη στους Ιχθύς. Την Κυριακή, ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα.

Ας μην ξεχνάμε το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη κι εσείς, οι ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς Κριοί, χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω, αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες των άλλων θα παρεμβληθούν και ίσως να μην καταφέρετε να κλέψετε πολύ χρόνο ξεκούρασης.

Από την άλλη, μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος και αυτό να μην σας επιτρέπει ψυχολογικά να ξεκουραστείτε. Όμως έτσι δεν καταφέρνετε κάτι, αφού με στρες είναι δύσκολη κι η χαλάρωση που επιδιώκετε. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο να επιλύσετε τα δύσκολα και μετά θα δείτε πόσο πιο άνετοι θα νιώθετε και πόσο πιο πολύ θα ξεκουραστείτε, αφού το μυαλό σας θα ησυχάσει.

Την Κυριακή ο Ήλιος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε τη χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Αντιθέτως ορθώστε το ανάστημα σας, αλλά με τρόπο ήρεμο και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει πιο ευαίσθητους και χρωματίζει τα λόγια σας με το συναίσθημα σας. Αυτό όσο όμορφο μπορεί να είναι σε μια προσωπική σχέση, τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα, προσέξτε πού απευθύνεστε και τι λέτε. Πολύ περισσότερο στον χώρο εργασίας, όταν συζητάτε με προϊσταμένους, ανωτέρους ή όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Οι μέρες δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικές για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας.

Μάλιστα, αν είστε μόνες-οι μπορεί κάποια-ος να σας κάνει κλικ! Την Κυριακή ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας;

Ασχολείστε με όσα πρέπει για να είστε υγιείς ή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες, που σταματήσατε να συμπεριφέρεστε καλά ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους; Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση, θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία; Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας.

Πιθανώς όμως να υπάρχει μια έκπληξη και σε οικονομικό επίπεδο, που να έρχεται σαν από μηχανής θεός και να λύσει ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε λίγο παραπάνω σε μια ερωτική σχέση και μην εστιάζετε μόνο στις διαφορές με το ταίρι σας, αλλά και σε όλα όσα σας ενώνουν. Την Κυριακή η κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση.

Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιάτε. Ίσως λοιπόν πρέπει, αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη και χρειάζεται να τα παραδεχτείτε, για να υπάρχει μια πιο υγιής συνέχεια.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ