Tα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το φετινό Φθινόπωρο είναι ένα όνειρο - Παίρνουμε ιδέες και ανανεώνουμε το στυλ μας (φωτό)

Ένα τοπ μόντελ που πρέπει να ακολουθείς... 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Ένα νέο, φρέσκο , πανέμορφο μοντέλο, που σε καθημερινή βάση μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, τόσο με τις στυλιστικές της εμφανίσεις όσο και με το χιούμορ της, τα αστεία της και την εξυπνάδα της. 

Η πρώην κριτής του GNTM παρουσιάζει πλέον την εκπομπή ''STYLE ME UP'΄στον Alpha, μια εκπομπή που ανανεώνει στιλ, εμφάνιση, διάθεση και αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά ομορφιάς, έρχεται να μεταμορφώσει τα μεσημέρια σας!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε διπλό ρόλο στο Style Me Up: ως παρουσιάστρια και κριτής, θα φέρει τα πάνω κάτω στην εμφάνισή σας!

Μαζί με την image maker και σχεδιάστρια μόδας  Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, και τη fashion police officer Ραμόνα Βλαντή, καθημερινά υποδέχονται στο πιο style up σκηνικό, γυναίκες και άνδρες που είναι έτοιμοι για αλλαγές! Την «μεταμόρφωση» των μαλλιών αλλά και τον σχολιασμό, αναλαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Όμως εκτός της εκπομπής της έχει και το Instagram, στο οποίο επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους ακολούθους της. Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της, μπορεί κανείς να πάρει έμπνευση για τα top look του φετινού Φθινοπώρου/Χειμώνα. Χρώματα, υφάσματα αλλά και trends. 

Ρίξτε μια ματιά στον λογαριασμό της και κάντε μια ολοκληρωτική αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ