Tο μπάνιο του μέλλοντος στις μπαταρίες GROHE Eurosmart - Κατάλληλες & για ηλικιωμένους - Με Stop που αποτρέπει τα εγκαύματα από καυτό νερό

Διαφορετικές επιλογές μπαταριών, πρακτικές για ηλικιωμένους και όχι μόνο. Τεχνολογία Grohe Safety Stop που αποτρέπει τα εγκαύματα από καυτό νερό. Μοντέρνος και διαχρονικός σχεδιασμός για κάθε στυλ

Η GROHE, η κορυφαία μάρκα ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο, επανασχεδιάζει τη σειρά GROHE Eurosmart, δημιουργώντας ένα σπίτι έτοιμο για τις προκλήσεις του μέλλοντος: Ο αυξανόμενος μέσος όρος ηλικίας των πολιτών του σήμερα επαναπροσδιορίζει τη στάση μας απέναντι στη ζωή και η επονομαζόμενη “silver society”, δηλαδή οι πολίτες άνω των 60 ετών, ζουν πλέον διαφορετικά με στόχο να είναι ενεργοί και ασφαλείς στο σπίτι.

Υποστήριξη και άνεση για κάθε χρήση του μπάνιου σε κάθε στάδιο της ζωής 

Το σπίτι είναι μέρος του εαυτού μας, το μέρος εκείνο που νιώθουμε ασφαλείς- το να μπορούμε να μείνουμε στο σπίτι μας σε μεγάλη ηλικία σχετίζεται άμεσα με την ευεξία. Το να μπορούμε να ασχοληθούμε με την προσωπική μας υγιεινή σε μεγάλη ηλικία στο δικό μας σπίτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς μας δίνει την αίσθηση ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Ένας τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι να σχεδιάσουμε το μπάνιο μας με ένα τρόπο που  μπορεί να ανταποκριθεί και στις ανάγκες του μέλλοντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά GROHE Eurosmart, της οποίας ο  διαχρονικός σχεδιασμός πολύ διακριτικά εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας ή των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Διαφορετικές επιλογές για διαφορετικά lifestyle

Η συλλογή GROHE Eurosmart πάντα συμβαδίζει με τις κοινωνικές αλλαγές και τις σύγχρονες ανάγκες. Αυτό φαίνεται από την ποικιλία χειρολαβών στις μπαταρίες νερού που έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα το Eurosmart Loop προσφέρεται για άτομα μεγάλης ηλικίας με κινητικά προβλήματα καθώς ο σχεδιασμός της λαβής κάνει τη διαχείριση ευκολότερη. Μια ακόμη σημαντική βοήθεια για το μπάνιο, παρέχουν οι μπαταρίες με φορητό στόμιο που προσφέρουν ευελιξία και επιπλέον άνεση για κινήσεις. 

Όταν η ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο

Παράλληλα με την άνεση η ασφάλεια παίζει επίσης ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο όταν αναφερόμαστε στις μεγάλες ηλικίες. Το Eurosmart SafetyStop παρέχει αποτελεσματική προστασία στον θερμοστάτη προκαθορίζοντας τη μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει το νερό. Εξασφαλίζει ότι η επιθυμητή θερμοκρασία παραμένει σταθερή, προστατεύοντας από την ανεξέλεγκτη ροή ζεστού νερού εάν η παροχή του κρύου νερού σταματήσει. Αυτός ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για νοικοκυριά με παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με κινητικές δυσκολίες. 

Ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού, υψηλού επιπέδου άνεσης, εύκολης τοποθέτησης και μεγάλης ποικιλίας επιλογών καθιστά τις μπαταρίες Eurosmart τον πρωταγωνιστή του μπάνιου του μέλλοντος. 

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn και YouTube.

Σχετικά με τη GROHE 

Η GROHE, η κορυφαία παγκόσμια μάρκα για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα απασχολεί συνολικά πάνω από 6.500 εργαζόμενους σε 150 χώρες σε όλον τον κόσμο, εκ των οποίων οι 2.600 βρίσκονται στη Γερμανία. Από το 2014, η GROHE αποτελεί μέλος του χαρτοφυλακίου του διάσημου ομίλου LIXIL, κατασκευαστή πρωτοποριακών προϊόντων νερού και προϊόντων για το σπίτι στην Ιαπωνία.

Με σκοπό να προσφέρει “Pure Freude an Wasser”, κάθε προϊόν της GROHE βασίζεται στις υψηλές αξίες της μάρκας, στην τεχνολογία, το design και τη βιωσιμότητα. Ορισμένα προϊόντα, όπως το GROHE Eurosmart ή οι θερμοστατικές σειρές GROHE αλλά και πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το σύστημα νερού GROHE Blue, αναδεικνύουν τη μακροχρόνια εμπειρία της μάρκας.

Εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών της, η GROHE δημιουργεί έξυπνες και βιώσιμες λύσεις, που βελτιώνουν τη ζωή και προσφέρουν πρόσθετη αξία, φέροντας τη σφραγίδα ποιότητας “Μade in Germany”: το R&D και το design στηρίζονται σταθερά σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής στη Γερμανία. Η GROHE εστιάζει στην Εταιρική Ευθύνη και σε μία αλυσίδα αξίας με στόχο την εξοικονόμηση πόρων. Από τον Απρίλιο του 2020, η παραγωγή της GROHE είναι ουδέτερη σε επίπεδο εκπομπών CO2., ενώ έχει θέσει ως στόχο τη χρήση συσκευασιών χωρίς πλαστικό έως το 2021.

Τα τελευταία 10 χρόνια, περισσότερα από 460 βραβεία design και καινοτομίας, όπως και πολλές κορυφαίες διακρίσεις στα Βραβεία Βιωσιμότητας της Γερμανίας, επιβεβαιώνουν την επιτυχία της GROHE. H GROHE ήταν η πρώτη στον κλάδο της η οποία απέσπασε το βραβείο για CSR ενέργειες της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης και επίσης έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στις «50 κορυφαίες εταιρείες που αλλάζουν τον κόσμο», όπως τις κατέγραψε το αναγνωρισμένο περιοδικό Fortune.

Σχετικά με τον LIXIL

Ο όμιλος LIXIL κατασκευάζει πρωτοποριακά προϊόντα νερού και προϊόντα για το σπίτι, τα οποία επιλύουν καθημερινά προβλήματα της ζωής, κάνοντας «το καλύτερο σπίτι» πραγματικότητα για όλους, παντού. Με βάση την Ιαπωνική κληρονομιά, σχεδιάζει κορυφαία τεχνολογία και καινοτομία για προϊόντα υψηλής ποιότητας που μεταμορφώνουν το σπίτι.

Αλλά η διαφορά του LIXIL βρίσκεται στο αξιόλογο design, το επιχειρηματικό πνεύμα, την αφοσίωση στη βελτίωση της προσβασιμότητας για όλους και την υπεύθυνη ανάπτυξη. Αυτή η προσέγγιση γίνεται πραγματικότητα μέσω κορυφαίων μαρκών, συμπεριλαμβανομένων των INAX, GROHE, American Standard και TOSTEM. Περισσότεροι από 60.000 υπάλληλοι του ομίλου που εργάζονται σε περισσότερες από 150 χώρες είναι περήφανοι που κατασκευάζουν προϊόντα, τα οποία έχουν αντίκτυπο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ www.lixil.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ