Από την Amal Clooney ως την Beyonce τα "Fashion Idols" στο Φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου - Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο "κόκκινο χαλί" (φώτο)

Οι λαμπερές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ

Από τις 6 έως τις 17 Οκτωβρίου, οι κινηματογράφοι σε όλο το Λονδίνο (και, για πολλές ταινίες, σε πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο BFI Player), θα φιλοξενήσουν μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες και πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου 2021

 Τώρα που μπορούμε επιτέλους να επιστρέψουμε στους αγαπημένους μας κινηματογράφους μετά από μια μεγάλη παύση, η ετήσια γιορτή των ταινίων  είναι πιο συναρπαστική από ποτέ.

Τα καλά νέα είναι ότι φέτος υπάρχουν στο φεστιβάλ περισσότερες γυναίκες παραγωγοί ταινιών και σκηνοθέτες.

Από το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκυ Γκίλενχαλ με τη Χαμένη κόρη μέχρι το Titane της Julie Diarcanau, με χαρά βλέπουμε να μπαίνουν στο επίκεντρο νέες φωνές, που μέχρι τώρα δεν ακούγονταν.

Το φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου εκτός από διαγωνισμός ταινιών είναι και διαγωνισμός μόδας, έτσι οι διάσημες σταρ της μεγάλης οθόνης, έδωσαν "αγώνα" για να επιτύχουν την καλύτερη εμφάνιση στο "κόκκινο χαλί" και να κερδίσουν τον τίτλο του "Fashion Idol"

H βρετανική πρωτεύουσα υποδέχθηκε την Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία μόλις έπαιξε την πριγκίπισσα Diana στην πολυαναμενόμενη ταινία Pablo Larrain, Spencer, και παρακολούθησε το φεστιβάλ με μια κομψή εμφάνιση της Chanel, στην οποία ήταν πρέσβειρα από το 2013.

 

Η Kirsten Dunst επέλεξε μια floral δημιουργία του Erdem , ενώ η λαμπερή τουαλέτα της Dakota Johnson είχε την υπογραφή του οίκου Gucci .

Εκθαμβωτική με εντυπωσιακή  τουαλέτα με λαμπερές λευκές παγιέτες και συνοδευόμενη από ένα φτερό μποά Arlington, η Amal Clooney εμφανίσηκε στο κόκκινο χαλί με το σύζυγο της George.

Η Lily Rabe επέλεξε μια φωτεινή καναρινί τουαλέτα της Carolina Herrera.

Την ίδια σχεδιάστρια επέλεξε και η Ruth Negga με ροζ  μίντι φόρεμα.

Η Ruth Wilson ξεχώρισε με μπλε κοστούμι του οίκου Alberta Ferretti ενώ η Kaitlyn Dever φόρεσε μαύρη εξώπλατη τουαλέτα του Saint Laurent.

Μαύρη στραπλες τουαλέτα επέλεξε και η Beyonce για το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Benedict Cumberbatch και η Sophie Hunter εφμανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ, αναφέρει το Harper's Bazaar.

Το London Film Festival, θα συνεχιστεί έως τις 17 Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ