Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα σήμερα και να χαλάσετε τη διάθεση σας - Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Από χθες αργά το βράδυ πέρασε η Σελήνη στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης.

Η Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται σε ένα κοινωνικό κι επικοινωνιακό ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους, αλλά πλέον -έχοντας μπροστά τις δυο συμπληγάδες τον Ουρανό και τον Κρόνο που πρέπει να τους αντιμετωπίσει με όψεις- περιορίζεται η δράση της, συννεφιάζει η διάθεση της και λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί, ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Ταύροι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της περιπέτειας, των διαφορετικών παραστάσεων σάς κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στις σπουδές, χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να έχετε αυτή τη διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα σήμερα και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ