Ο Χιού Τζάκμαν είχε γενέθλια & ο κολλητός του Ράιαν Ρέινολντς τον έβαλε… στις κάλτσες του! - Τα πιο αστεία χρόνια πολλά (βίντεο)

Δύο άντρες γοητευτικοί, δύο άντρες με πολύ χιούμορ!

Χιού Τζάκμαν και Ράιαν Ρέινολντς, δύο άντρες γοητευτικοί, δύο άντρες με πολύ χιούμορ!

Ο ηθοποιός από την Αυστραλία είχε χθες τα 53ά γενέθλιά του και ο συνάδελφός του θέλησε να του ευχηθεί με ένα αστείο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο Tik Tik.

«Κοιτάξτε, δεν σας λέω πώς να γιορτάσετε τα γενέθλια του Χιου Τζάκμαν. Μην μου το λέτε και εσείς λοιπόν» έγραψε στο βίντεο για να αποκαλύψει στο επόμενο πλάνο ότι φοράει κάλτσες με το πρόσωπο του Τζάκμαν.

Αυτό και αν είναι το σημάδι της πραγματικής φιλίας: Το να έχεις κάλτσες με το πρόσωπο του κολλητού σου πάνω τους!

Να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας X-Men Origins: Wolverine. Παρόλο που οι δυο τους μέσα σε αυτά τα χρόνια κάνουν πλάκα ότι έχουν κόντρα και πως δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο - κάτι που διασκεδάζει πολύ τους φανς τους - είναι πολύ κοντά περνόντας χρόνο μαζί και στηρίζοντας ο ένας τις δουλειές του άλλου.

Μάλιστα ο Χιου Τζάκμαν στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram για να πει ευχαριστώ για τις ευχές και τα δώρα που έλαβε για τα γενέθλιά του αναφέρθηκε και στον Ρέινολντς λέγοντας μεταξύ άλλων: «Με ρωτάτε που μπορείτε να βρείτε τις κάλτσες, δεν μπορείτε γιατί ο Ράιαν τις έφτιαξε... το ξέρω είναι λυπηρό».

 

Με τον φίλο του να σχολιάζει στην ανάρτηση: «Ράβω ένα ζιβάγκο κορμάκι με τον Χιου Τζακμαν, είναι να πεθαίνεις, θα το λατρέψεις»!!!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ