Γάμος δύο γυναικών με κουμπάρα… ή παπά την Cardi B! Στο βίντεο τα δάκρυα & τα γέλια νεόνυμφων & καλεσμένων

Δεν το περίμενε κανείς!

Η Cardi B έχει έναν ακόμη εντυπωσιακό τίτλο που πρέπει να προσθέσει στο βιογραφικό της, αυτό του «παπά» αφού πλέον έχει άδεια να παντρεύει κόσμο και το έκανε!

Ειδικότερα η ράπερ ανέβασε στα social media ένα βίντεο με απόσπασμα από το νέο επεισόδιο της σειράς Watch Together, Cardi Tries.

Στο σύντομο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Twitter φαίνονται δύο νύφες, η Brandi και η Shannon αλλά και οι καλεσμένοι, που έμειναν έκπληκτοι όταν κατάλαβαν ότι η 29χρονη θα τελούσε το μυστήριο!

«Λογικά θα αναρωτιέστε γιατί είμαι εγώ εδώ (...) Είμαι εδώ για να παντρέψω αυτές τις δύο πανέμορφες κυρίες!» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια μόλις σταμάτησαν τα χειροκροτήματα και τα αναφωνήματα έκπληξης. «Η σημερινή μέρα δεν είναι σημαντική μόνο για εσάς, είναι σημαντική και για εμένα, και θέλω να σας ευχαριστήσω που με κάνατε μέρος αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής σας» συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι το μυστικό γνώριζε η μια από τις νύφες ενώ στο υπόλοιπο επεισόδιο δείχνει την Cardi και την Αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Raven-Symoné  να βοηθουν στις προετοιμασίες του γάμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

«Εγώ αγαπώ την αγάπη! ? Εγώ και η @RavenSymone βοηθάμε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι να πει «I do» έγραψε η Cardi B σε άλλο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι η ράπερ πριν λίγο καιρό έγινε ξανά μαμά  φορά φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, με τον άντρα της, τον ράπερ Offset.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ