Ελένη Δήμου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την «μάχη» της με τον κορωνοϊό - «ζητώ συγνώμη αν σας ανησύχησα αλλά...» (φωτό)

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ'την καρδιά μου για την αγάπη και το ενδιαφέρον»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό έκανε η Ελένη Δήμου, στην προσωπική σελίδα της στο Instagra.

Υπενθυμίζεται ότι η καλλιτέχνης είχε νοσήσει, παρόλου που έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, με την ίδια να κάνει γνωστή την είδηση, επίσης μέσα από τα social media, καθώς όπως είχε γράψει πήγε στο νοσοκομείο για οξυγόνο.

Πλέον έχει αναρρώσει με την ίδια να γράφει το πρωί της Τετάρτης (13/10) σε post της:

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ'την καρδιά μου για την αγάπη και το ενδιαφέρον για την υγεία μου! Και εσάς που καρακρίνατε την αγωνία μου και εσάς ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ πολύ και τους αγαπημένους συναδέλφους μου!

Σας αγαπώ και ζητώ συγνώμη αν σας ανησύχησα αλλά....».

Πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια είχε μιλήσει στην Τσαματίνα Τσιμτσιλή για την «μάχη» της με τον ιό, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ψυχολογικά είμαι χάλιαΔεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Λίγο απρόσεχτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ότι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι.

Ήμασταν και απρόσεχτοι όμως. Δεν βάζαμε μάσκες, μια τρέλα επικρατούσε. Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα; Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας. Οι γιατροί έλεγαν από την πρώτη εβδομάδα να μπω στο νοσοκομείο. Εγώ δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ