Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999 - η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ» (βίντεο)

Τι είπε για τον «Σασμό» και το εγγονάκι της;

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star με την γνωστή ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την καριέρα της, την συμμετοχή της στη σειρά «Σασμός» στην οποία παίζει και ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης, αλλά και για το... μνήμα που έχει φτιάξει στην Κρήτη.

«Το περίμενα ότι ο Σασμός θα έχει τεράστια αποδοχή. Το έλεγα στον παραγωγό μας και μου έλεγε πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ τηλεοπτική επιστροφή. Ακολουθώ την ροή της ζωής. Αν έλειπα και έβλεπα αυτή την δουλειά, θα έλεγα "εγώ γιατί λείπω;". Είναι δώρο ζωής που παίζω με τον γιο μου» είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμα μίλησε για τον ρόλο της ως γιαγιά, αφού ο γιος της πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, με την ίδια να λέει ότι ανυπομονεί το εγγονάκι της να ξεκινήσει να μιλάει, προκειμένου να μπορεί να έχει επικοινωνία μαζί του και να καταλάβει πώς σκέφτεται.

«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω, η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ, εκεί θα τελειώσω την ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενα΄αλλού.

Έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999, έχουμε οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι, που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Εγώ εκεί θέλω να είναι. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», δήλωσε ακόμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ