Έλον Μασκ: Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο - Τρολάρει το No2, Τζεφ Μπέζος - 222 δις δολ. η περιουσία του (φωτό - βίντεο)

Δείτε την ανάρτησή του... 

Σε πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, ανέδειξε , ο δείκτης δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, τον Ελον Μασκ.

Ο προσωπικός του πλούτος αγγίζει τώρα τα 222 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω του τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζο, ο οποίος ακολουθεί στη λίστα των δισεκατομμυριούχων , με καθαρή περιουσία 191,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

 

 

Ο Μασκ είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και πρόεδρος της εταιρείας φωτοβολταϊκών συστημάτων SolarCity.

 

 

Είναι επίσης ιδρυτής της εταιρείας Neuralink, που διερευνά τη συμβίωση ανθρώπου-τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και της εταιρείας συστημάτων διάνοιξης σηράγγων The Boring Company, ενώ ξεκίνησε την επιχειρηματική του καριέρα ως συνιδρυτήςτων εταιριών Zip2 και PayPal

 

 

 

 

 Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της εξερεύνησης και αποίκισης του πλανήτη Άρη.

 

 

Το νέο τρολάρισμα του Έλον Μασκ στον Μπέζος

Χθες μάλιστα, ο Έλον Μασκ τρόλαρε τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Amazon, μέσω Twitter.

 

 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του  ο Τζέφ Μπέζος έγραψε: «Να ακούτε και να είστε ανοιχτοί, αλλά μην αφήνετε κανέναν να σας πει ποιος είστε. Αυτή ήταν μία από τις πολλές ιστορίες που μας έλεγαν για τους τρόπους με τους οποίους επρόκειτο να αποτύχουμε. Σήμερα, η Amazon είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο και έχει φέρει επανάσταση σε δύο εντελώς διαφορετικούς κλάδους».

Στην ανάρτηση αυτή, απάντησε ο Έλον Μασκ με ένα μόνο σύμβολο: το μετάλλιο της δεύτερης θέσης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ