Tres chic η πριγκίπισσα Μαίρη: Η κοινοβουλευτική περίοδος στη Δανία «ανοίγει» με στυλ - Τι είχε φορέσει τα προηγούμενα χρόνια (φωτό)

Είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην πολιτική ζωή της χώρας

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας έχει κάνει μέσα στα χρόνια μια σειρά από κομψές εμφανίσεις, με αφορμή την έναρξη της κοινοβουλευτικής περιόδου.

Τελευταία ήταν την περασμένη Τρίτη (6/10) οπότε και φόρεσε ένα φαρδύ παντελόνι σε σκούρο navy blue χρώμα, με ασορτί σακάκι από το brand Scanlan Theodore, για να παραστεί στα εγκαίνια του Folketing, του  νομοθετικού σώματος του κοινοβουλίου της Δανίας, στην έδρα του, το κάστρο Κρίστιανμποργκ στην Κοπεγχάγη.

Η σύζυγος του διαδόχου πρίγκιπα Φρειδερίκου, συνοδευόταν από την πεθερά της βασίλισσα Μαργαρίτα και την αδελφή του άντρα της πριγκίπισσα Benedikte.

Κομψή όπως πάντα είχε συνδυάσει το outfit της με μπορντό αξεσουάρ (γάντια, τσαντάκι και γόβες), ενώ φορούσε και ένα μικρό καπέλο σε ανάλογους τόνους.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη σικάτη εμφάνιση που έχει κάνει από το 2004, αφού και τις περασμένες χρονιές η royal είχε επιλέξει ζηλευτά outfits.

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα σύνολα που έχει φορέσει

Το 2020

Το 2019

Το 2018

Το 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royaltyandprotocol

Το 2014

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το parismatch.com η έναρξη της κοινοβουλευτικής περιόδου πραγματοποιείται την πρώτη Τρίτη του Οκτωβρίου, και είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην πολιτική ζωή της Δανίας.

Η μονάρχης δίνει πάντα το παρών συνοδευόμενη από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ η πριγκίπισσα Μαίρη έλαβε μέρος για πρώτη φορά το 2004, σχεδόν έξι μήνες μετλα τον γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου. Από τότε η Μαίρη, η οποία κατάγεται από την Αυστραλία, είναι πάντα παρούσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ