Αιμίλιος Χειλάκης: 11 χρόνια μετά στην τηλεόραση & στις «Άγριες Μέλισσες» - γιατί σιχαίνεται τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη (βίντεο)

«Δεν μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση»

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά και στην επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια.

«Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε”…

Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης. Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά. Σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω.

Η δουλειά μου είναι. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές που μας βοηθάνε να σας κάνουμε να πιστέψετε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ» είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ακόμα ανέφερε ότι: «Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση από Το Νησί στο Mega. Δεν μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να πετύχεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και βλέπεις ότι δεν τα έχεις βγάλει στο γύρισμα, λες: “εντάξει τώρα αυτό θα μείνει έτσι για πάντα” γιατί μιλάω για λάθη που εγώ καταλαβαίνω. Στο θέατρο ακόμη και ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό. Είχα πει πως δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση. Από τότε όμως που το δήλωσα το κράτησα και για δέκα – έντεκα χρόνια όπου και απείχα».

Δείτε επίσης: Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκλειστικά στο eirinika: «Θα είμαι ο Ακύλλας στις Άγριες Μέλισσες, ένας διαβολικός άγγελος - θα λατρέψετε να με μισείτε» - μια χορταστική συνέντευξη με τον μεγάλο ηθοποιό

Για την αποχή του από τα social media δήλωσε ότι: «Δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο facebook επίσης. Είναι κάποια μέσα τα social media τα οποία κάνουν για κάποια συγκεκριμένη δουλειά για να διαφημιστεί μια δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα. Γιατί αυτή η κουβέντα δεν γίνεται επί του προσωπικού, γίνεται σε έναν δημόσιο χώρο και… καλά επί του προσωπικού».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ