Πήγαν να δουν τον αγώνα & σκοτώθηκαν: 4 μέλη της ίδιας οικογένειας «έφυγαν» επί τόπου - ο μικρότερος χαροπαλεύει (βίντεο)

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων

Τραγικό δυστύχημα στη Βρετανία όπου τέσσερα μέλη μια οικογένειας έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο, την ώρα που επέστρεφαν προς το σπίτι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του αήττητου Βρετανού πυγμάχου Tyson Fury.

Ο 44χρονος John Cash, ο γιος του Johnboy Cash, 19 ετών, ο Miles «Smiler» Cash, 22 ετών και ο Jacko Cosgrove, 18 ετών, έχασαν ακαριαία την ζωή τους στο σημείο της τραγωδίας, όταν το φορτηγό Toyota Hi Lux, στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στο Headcorn του Κεντ.  

Μόνο ο μιρκότερος από τους τέσσερις άνδρες, ο 15χρονος Jerry Cash επέζησε από το φρικτό τροχαίο, με το νεαρό αγόρι να δίνει τώρα μάχη για την ζωή του, στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ανέφεραν συγγενείς, σύμφωνα με το Kent Live.

Όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη την The Sun, ο 19χρονος Johnboy Cash - πατέρας του οποίου ήταν ο 44χρονος Jonny Cash - είχε ένα παιδάκι μόλις έξι εβδομάδων .

Ο John Cash «ήταν πολύ εργατικός. Ήταν μεγάλο σοκ για όλους μας. Ο Johnboy είχε ένα μωρό έξι εβδομάδων και ο Jacko μόλις είχε μάθει ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος» είπε ένας από τους συγγενείς στην Sun. «Ήταν υπέροχοι και θα μας λείψουν πολύ» πρόσθεσε ακόμα.

Ο Johnboy και ο Jacko ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε τοπική ομάδα ερασιτεχνικής πυγμαχίας όταν ήταν νεότεροι. Ένας οικογενειακός φίλος είπε στην Sun Online: «Είναι τραγικό. Ήταν υπέροχα παιδιά. Γεμάτα ζωή. Απλά αγόρια».

Μάλιστα ο Βρετανός άσος της πυγμαχίας Dennis McCann απέτισε φόρο τιμής μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ενώ συγγενείς και φίλοι των θυμάτων άφησαν λουλούδια, αφιερώσεις και σημειώματα στο σημείο της τραγωδίας.

Η Μονάδα Έρευνας Σοβαρής Σύγκρουσης της Αστυνομίας του Κεντ (SCIU) διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φρικτό τροχαίο και οι αξιωματικοί ζητούν από τους μάρτυρες να έρθουν σε επαφή με τις Αρχές. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στη Sun ότι ξύπνησαν από ένα δυνατό χτύπημα, πριν φτάσουν στο σημείο η αστυνομία και τα ασθενοφόρα, σημειώνοντας ότι ήταν είχε πολύ ομίχλη εκείνο το βράδυ, όπως άλλωστε και τις προηγούμενες ημέρες.

Οι εικόνες του θρυμματισμένου φορτηγού Toyota Hilux δείχνουν ότι το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί και πιστεύεται ότι έπεσαν πάνω σε δέντρα μετά την έξοδο τους από τον στενό επαρχιακό δρόμο, λόγω της πυκνής ομίχλης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κεντ, η οποία διερευνά το δυστύχημα, δήλωσε: «Ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο επέβαινε επίσης στο αμάξι, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου με σοβαρούς τραυματισμούς». Το αγόρι δίνει μάχη με την ζωή του.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ