Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Απρόοπτα μπορεί να προκύψουν σήμερα στις μετακινήσεις, ενώ το κλίμα σε συζητήσεις μπορεί να είναι κάπως φορτισμένο

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να μας γειώνει σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον ρεαλιστή Αιγόκερω, το ζώδιο του Κρόνου κι ο Κρόνος φυσικά γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από 4,5 μήνες φαινομενικής αναδρομής.

Η Σελήνη θα σχηματίσει στην πορεία της μέρας τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, δημιουργώντας κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, ενώ και η χιαστί όψη Ερμή-Ουρανού δείχνει απρόοπτα που σχετίζονται με τεχνικά θέματα, θέματα διαδικτύου και γενικά τις ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και τη χρήση της τεχνολογίας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε κόντρα με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη», να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν, είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού, με κάποιο τρόπο όπως κυλάει η μέρα. Από την άλλη, καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μην διαταραχτεί η ησυχία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στον χώρο της δουλειάς. Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας, για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα, από την άλλη όμως θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από την δική σας πλευρά κι από την άλλη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας ζορίσει είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε ακόμη σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο, προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Από την άλλη, μπορεί να έχετε στο μυαλό σας κάτι σε σχέση με τα οικονομικά και να θέλετε να το κυνηγήσετε. Ό

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ