Η Τάμτα & ο Πάρις Κασιδόκωστας βόλτα στη Γλυφάδα: Το πολύχρωμο outfit της pop star - ένα παπούτσι φούξια, ένα πράσινο (φωτό)

Το πιο στιλάτο ζευγάρι!

Αν ένα ζευγάρι μπορεί να χαρακτηριστεί στιλάτο τότε σίγουρα αυτό είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας και η αγαπημένη του Τάμτα, που απόλαυσαν την βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Ο φακός του NDP αποθανάτισε την τραγουδίστρια - fashion icon, μαζί με τον γιο της Μαριάννα Λάτση να κάνουν τα ψώνια τους και εμείς φυσικά δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε το πολύχρωμο outfit της pop star. Η Τάμτα άλλωστε έχει αποδείξει ότι γνωρίζει από μόδα και μας χαρίζει ιδιαίτερες εμφανίσεις!

Τώρα λοιπόν επέλεξε ένα casual ντύσιμο φορώντας μια φαρδιά μωβ μπλούζα, συνδυασμένη με ένα μαυρο biker short. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα επάνω σε κότσο, ενώ φορούσε ένα φούξια και ένα πράσινο neon παπούτσι!

Ο καλός της από πλευράς του ήταν επίσης ντυμένος απλά με λευκή μπλούζα και μαύρη βερμούδα, ενώ - όπως και η Τάμτα - φοορύσε τα γυαλιά ηλίου του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα τους στη Γλυφάδα

Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ η Τάμτα είχε πει πριν μερικούς μήνες στο The 2night show, για την σχέση της ότι:

«Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση».

Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε «ποτέ μη λες ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα οπότε δεν το συζητάμε. Τώρα, αν φέρει ο καιρός και οι συνθήκες. Μακάρι σε όλα να μπορούσαμε να ζούμε στο σήμερα, την στιγμή και να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το παρελθόν και το μέλλον».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ