Story of the day: Τα μέλη οικογένειας στην Ινδονησία μετατρέπονται σε «τέρατα» - το γενετικό πρόβλημα ξεκινάει από τον πατέρα (βίντεο)

4 από τα 6 μέλη έχουν γεννηθεί με μια σπάνια πάθηση

Μια οικογένεια στη Βόρεια Σουμάτρα της Ινδονησίας ζει με μια σπάνια πάθηση που κάνει τα πρόσωπά τους να αλλάζουν.

Από τα έξι παιδιά της οικογένειας Manurung, τέσσερα από αυτά ζουν με την αδιάγνωστη και απίστευτα σπάνια αυτή πάθηση του προσώπου. Ο γιος της οικογένειας, ο Suyra είπε στο Truly: «Το γεγονός είναι ότι τα πρόσωπά μας έχουν αλλάξει σχήμα, αλλά το αποδεχόμαστε και απλώς ζούμε με αυτό.

Κατά τη γνώμη μου, μεγαλώνοντας με αυτήν την πάθηση με έκανε να αισθάνομαι κατώτερος. Τώρα όμως, δεν αισθάνομαι πια έτσι ».

Photo: screenshoot.truly

Παρά το γεγονός ότι πολλοί υποστήριξαν ότι  έχουν καταραστεί την οικογένεια, έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κατάστασή τους πρέπει να είναι γενετική, καθώς το ίδιο πρόβλημα είχε και ο πατέρας τους. Η οικογένεια δεν έχει ακόμη επισκεφτεί κάποιον γιατρό για να κάνει διάγνωση και, λόγω της ασυνήθιστης φύσης της εμφάνισής τους, έπρεπε να συνηθίσουν στο ότι οι άνθρωποι αντιδρούν αρνητικά με την εμφάνισή τους. Πάντως οι άν θρωποι στο χωριό τους είναι σχετικά φιλικοί και λίγοι είναι εκείνοι που θα τους κοροϊδέψουν.

Όπως ο Suyra έτσι και οι τρεις αδελφές του έχουν την ίδια πάθηση. Η μικρότερη της οικογένειας η Dill, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ανάλογο πρόβλημα, όπως άλλωστε δεν αντθμετώπιζει και η μητέρα της οικογένειας.

Μάλιστα η ίδια όταν ήταν μικρή ένιωθε περίεργα που ήταν διαφορετική από τα μεγαλύτερα αδέλφια της και ήταν θλιμμένη που εκείνη μπορούσε να έχει μια «φυσιολογική ζωή».

Photo: screenshoot.truly

Photo: screenshoot.truly

Παράλληλα φοβόταν ότι τα αδέλφια της δεν θα την συμπαθούσαν εξαιτίας αυτού και όταν εκείνα ήταν στεναχωρημένα επειδή κάποιος τους πείραξε, λόγω της εμφάνισής τους, η Dill ένιωθε πολύ άβολα.

Ωστόσο τα μέλη της οικογένειας πάντα υποστήριζαν ο ένας τον άλλο και αυτό τους έκανε ακόμα πιο δυνατούς. Την ίδια ώρα κάποια από τα αδέλφια έκαναν λογαριασμούς στο Tik Tok ανεβάζοντας αστεία βίντεο και τράβηξαν γρήγορα την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου, με τα βίντεό τους να γίνονται viral!

Photo: screenshoot.truly

Photo: screenshoot.truly

Παρόλο που ορισμένοι υποστήριξαν ότι το έκαναν αυτό για να κερδίσουν χρήματα, οι ίδιοι θέλουν απλά να ζήσουν και επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους με τις δικές τους προσπάθειες. 

Πάντως τα μηνύματα συμπαράστασης που έχουν λάβει από τα social media είναι πολλά περισσότερα και τους δίνουν κουράγιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ