«Adele στου αρέσει η Δέσποινα Βανδή;» ρώτησαν την Βρετανίδα σταρ σε chat - Μήπως ήταν ο Μπισμπίκης; (φωτό & βίντεο)

107 χιλιάδες χρήστες έδωσαν (ψηφιακά) το πρών στο live της!

Μια μάλλον απρόσμενη ερώτηση δέχτηκε η Adele κατά την διάρκεια ενός live που έκανε στο Instagram, με κάποιον να την ρωτάει αν της αρέσει η Δέσποινα Βανδή!

Ειδικότερα η 15 φορές βραβευμένη με Grammy, Βρετανίδα τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής πέρασε μερικές ώρες στα social media, με τους θαυμαστές της, κάνοντας Q&A, απαντώντας δηλαδή στις ερωτήσεις τους. 107 χιλιάδες χρήστες έδωσαν (ψηφιακά) το πρών στο live της σταρ, γράφοντας σχόλια και μηνύματα στην 33χρονη καλλιτέχνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Το live της Adele στο Instagram

Και κάπου εκεί έσκασε και η ερώτηση για την Ελληνίδα σταρ, με κάποιον να ρωτάει στο chat «σου αρέσει η Δέσποινα Βανδή;».

Μάλιστα κάποιος τράβηξε φωτογραφία την οποία και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας φυσικά tag την Βανδή η οποία και αναδημοσίευσε την εικόνα στα stories της!

«Μήπως ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης;» θα αναρωτηθούμε εμείς, προφανώς με χιουμοριστική διάθεση και παίρνοντας αφορμή από τις φήμες που το τελευταίο διάστημα τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία ο φακός έχει αποθανατίσει την διάσημη τραγουδίστρια και τον αγαπημένο ηθοποιό σε κοινές τους εξόδους, ενώ πρόσφατα έφαγαν μαζί και σε μαγαζί στα Εξάρχεια.

Ο ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου που επισκέφθηκαν, μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης για τη βραδιά που πέρασαν εκεί και αποκάλυψε πως δεν τους κατάλαβαν!

«Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή στο μαγαζί μας. Το μαγαζί είναι έξω και δεν είχαμε επικοινωνία. Εμείς το είδαμε στα Μέσα. Προφανώς ήταν ιγκόγκνιτο. Δεν έκλεισαν τραπέζι. Ήρθαν και έκατσαν σε μια άκρη από ότι κατάλαβα. Τους άρεσε, γιατί ο ηθοποιός έρχεται τακτικά. Έφερε και τη Βανδή. Έχουμε μεζεδάκια, τσιπουράκια και τη μουσική. Ο γιος μου τους σέρβιρε» είπε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ