Αγωνία για ζευγάρι Γερμανών στη Μεσσηνία: Αγνοούνται από την Τετάρτη - τους συμβούλεψαν να μην ταξιδέψουν λόγω καιρού (φωτό)

Ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους

Αγωνία στη Μεσσηνία για ζευγάρι Γερμανών που αγνοείται από την Τετάρτη, οπότε και είχαν ξεκινήσει για να επισκεφτούν τη νήσο Πρώτη.

Ειδικότερα το βράδυ της Κυριακής κάτοικος του Λαγκούβαρδου επικοινώνησε με το tharrosnews.gr για να ενημερώσει ότι από την Τετάρτη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής το νεαρό ζευγάρι Γερμανών που ξεκίνησε από την παραλία της περιοχής για να φτάσει στην νήσο Πρώτη, όπως οι ίδιοι του είχαν πει.

 

Όπως είπε, ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλεψε να μη δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους. Μάλιστα πριν ξεκινήσουν άφησαν το αυτοκίνητό τους, ένα Renault kangoo όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

Από τότε μέχρι και σήμερα το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο, ενώ το ζευγάρι δεν έχει εμφανισθεί.

Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμα του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από οικογένεια ή να εκπέμψουν οι ίδιοι “SOS”.

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη Νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι και ούτε καν τα κανό τους. Αυτό ήταν που ανησύχησε ακόμα περισσότερο τον κάτοικο της περιοχής, με το όχημα τους να παραμένει στο σημείο.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, αλλά χωρίς να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από οικογένεια ή Πρεσβεία.

Πλέον είναι Δευτέρα και το ζευγάρι να παραμένει εξαφανισμένο και το όχημα να μην έχει μετακινηθεί. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ