Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαγεύει με το μπλε πράσινο στους Παξούς του Οκτωβρίου: Γυρίσματα φθινοπωρινά για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά (φωτό)

Θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στα μισά της δεύτερης σεζόν από το Mega

Μια υπέροχη φωτογραφία από τους φθινοπωρινούς πλέον Παξούς, όπου και βρίσκεται, ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Αλλαγή εποχής και εμείς ακόμα εδώ.. Τα ωραιότερα γυρίσματα τώρα αρχίζουν ??» έγραψε στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός που ετοιμάζει τη νέα του δουλειά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πολυαναμενόμενη σειρά «Ο Δάσκαλος» με την πάντα επιτυχημένη υπογραφή – εγγύηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στα μισά της δεύτερης σεζόν από το Mega.

Πλάι στον γοητευτικό καλλιτέχνη, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Κλέλια Ανδριολάτου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο»!

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Η πλοκή

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Φωτογραφίες: Mega

 

 

 

Να σημειωθεί ότι οι Παξοί, πέρα από το σκηνικό για τη νέα του σειρά είναι και ένα νησί το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Παπακαλιάτη, ο οποίος πηγαίνει εκεί από μικρό παιδί. Στους Παξούς μένει άλλωστε και η αγαπημένη του γιαγιά.

«Κάθε καλοκαίρι η ίδια εικόνα. Εκείνη και τα βιβλία της» είχε γράψει ο ίδιος σε ανάρτησή που έκανε μέσα στο καλοκαίρι, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της γιαγιάς του στην οποία την βλέπουμε καθισμένη στην πανέμορφη αυλή της να διαβάζει το βιβλίο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ