Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Σκέτη γλύκα ο 5χρονος γιος τους Απόλλωνας - δείτε τον στο βίντεο να ζυμώνει μόνος του ψωμί

Καθισμένος πάνω στο τραπέζι έπιασε δουλειά!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμροφη οικογένεια με το ζευγάρι να μοιράζεται στα sosial media στιγμές από την καθημερινή τους ζωή.

Τώρα λοιπόν το μοντέλο ανέβασε στα stories της ένα βίντεο με τον μικρότερο γιο τους, τον Απόλλωνα να φτιάχνει το δικό του ψωμί! 

 

Ο πεντάχρονος είναι καθισμένος πάνω στο τραπέζι, ενώ μπροστά του έχει ένα πλαστικό μπολ και ζυμώνει.

Πλέον το βίντεο φιγουράρει στους λογαριασμούς του fan club του Σάκη Ρουβά και έχει συγκετρώσει ήδη χιλιάδες likes.

 

 

 

 

Υπνεθυμίζεται ότι η Ζυγούλη και ο Ρουβάς έχουν ακόμα τρία παιδιά, την 8χρονη Αριάδνη, την 12χρονη Αναστασία και τον 9χρονο Αλέξανδρο.

«Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς» είχε πει μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή, τον Απρίλιο.

 

 

 

 

 

 

Και αν νομίζετε ότι η οικογένεια της Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά είναι εξαμελής μάλλον κάνετε λάθος, αφού αγαπούν τα ζώα! Άλλωστε όπως έγραψε το μοντέλο σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάκι της στο Youtube:

«Είμαστε πολλοί περισσότεροι, και ήρθε η ώρα να σας τους συστήσω όλους!  Σε αυτό το βίντεο σάς κάνω μια μικρή ξενάγηση στον κήπο και στην αυλή του σπιτιού μας, εκεί όπου ζουν οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter! 

Το κάθε ζωάκι έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ένα μάθημα ζωής και ενσυναίσθησης να μας δώσει. Αφιερωμένο αυτό το βίντεο στα ζωάκια μας, τα μέλη της οικογένειάς μας με ουρές, πατούσες, φτερά, γούνες και άνευ όρων αγάπη!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ