Έτσι γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της η Bella Hadid: Οι ευχές της Donatella Versace, το post της Gigi για την μικρή της αδερφή (φωτό & βίντεο)

Χρόνια πολά της ευχήθηκε και ο Marc Jacobs

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου η Bella Hadid, η οποία έκλεισε τα 25 της χρόνια. 

Ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να της ευχηθούν, με αναρτήσεις τους στα social media, ήταν και η Donatella Versace, η οποία ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram, μια φωτογραφία του μοντέλου να διαβάζει ένα περιοδικό με το όνομα του διάσημου οίκου μόδας και την γνωστή σχεδιάστρια να φιγουράρει στο εξώφυλλό του.

«Γιόρτασέ το με τον πιο σημαντικό τρόπο. Είσαι πανέμορφη μέσα και έξω. Μου λείπεις» έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 

Χρόνια πολά της ευχήθηκε όμως και ο Marc Jacobs, ανεβάζοντας μια εικόνα της Bella από κάποιο παλιό του catwalk.

Η τρεις φορές βραβευμένη με Grammy, Dua Lipa, από την άλλη δημοσίευσε στα stories της ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να χορέυει μαζί με την εορτάζουσα σε πάρτι στο "Pine & Ginger", ενώ ανέβασε και μια παλιά τους φωτογραφία.

Φυσικά η αδελφή της Gigi Hadid δεν θα μπορούσε να μην γράψει λίγα λόγια για τα γενέθλια της μικρής της αδελφής με την ίδια να αναρτά δύο φωτογραφίες στο Instagram. Στην πρώτη βλέπουμε το supermodel να κρατάει στα χέρια της την ανιψιά της Khai, ενώ στη δεύτερη το πλουσιοπάροχο τραπέζι που ετοίμασαν για την χαρούμενη αυτή ημέρα.

«Σε γιορτάζουμε σήμερα και κάθε μέρα @bellahadid: Είναι η μικρή μου αδερφή αλλά και ένα πυροτέχνημα ? και ένας παντοτινός προστάτης ως θεία. Είμαι τόσο περήφανη που σε βλέπω να κάνεις δική σου την ανάπτυξη και την ολοκλήρωσή σου και ξέρω ότι όλα όσα δημιούργησες για τον εαυτό σου θα σου φέρουν τη χρονιά της χαράς και του φωτός που σου αξίζει !!!!!! Δεν μπορώ να περιμένω. 25! Σε αγαπώ» έγραψε στο post της η Gigi Hadid.

Εκτός από το πάρτι η Bella Hadid γιόρτασε τα γενέθλιά της και με ένα μεσογειακό, οικογενειακό γλέντι, ενώ οι γονείς της Yolanda και Mohamed, επίσης της ευχήθηκαν μέσα από τα social media.

«Τα πιο λαμπερά αστέρια αναδύονται από το σκοτάδι και ένα αστραφτερό αστέρι είναι αυτό που είσαι, ο γλυκός μου άγγελος, μην αφήσεις κανέναν και τίποτα ποτέ να σβήσει αυτό το όμορφο φως μέσα σου!» έγραψε μεταξύ άλλων η μαμά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

Ο μπαμπάς της από πλευράς του έγραψε στο post του: «Χρόνια πολλά όμορφη κόρη μου. Με κάνεις περήφανο κάθε μέρα .. Μπορώ να πω απλά αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ