Σπύρος Σούλης: 6 διακοσμητικές ιδέες που θα κάνουν το σπίτι σας να δείχνει σούπερ μοντέρνο (φωτό)

Πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας

Ένα πράγμα θα σας πει κάθε διακοσμητής που γνωρίζει καλά το αντικείμενό του: Το σπίτι σας πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Αν θέλετε από κλασικό και παραδοσιακό να το κάνετε στιλάτο και μοντέρνο δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Kρεμάστε κάποιο ιδιαίτερο έργο τέχνης Επιλέξτε κάποιο έργο τέχνης με έντονα χρώματα που θα τονίσουν τον τοίχο σας και θα ταιριάξουν με τα υπόλοιπα έπιπλά σας.

Διακοσμήστε με τα βιβλία σας Παλαιότερα τα βιβλία έμπαιναν πάντα κάθετα στις βιβλιοθήκες. Πλέον μπαίνουν και οριζόντια. Κάντε το και εσείς και δώστε έναν μοντέρνο αέρα στη βιβλιοθήκη σας. Για ένα ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα συνδυάστε βιβλία κάθετα και οριζόντια τοποθετημένα.

 

Δώστε φως Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να φρεσκάρετε το σπίτι σας είναι να του πρσθέσετε έντονα χρώματα. Ένα έντονο κίτρινο καναρινί θα κάνει τον χώρο σας να δείξει αμέσως πιο μοντέρνος ενώ ένα απαλό πράσινο στο χρώμα της μέντας θα δημιουργήσει ένα νεανικό και παραδοσιακό σκηνικό. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.

Φέρτε την παγκοσμιοποίηση στο σπίτι σας Ευρωπαϊκά, Κινέζικα και Αμερικάνικα έπιπλα συνηθίζουν να υπάρχουν σε παραδοσιακά σπίτια. Για να κάνετε το δικό σας σπίτι πιο μοντέρνο βάλτε στον χώρο σας κάτι από την Αφρική, την Νότια Αφρική και την Νοτιοανατολική Ασία. Τα vintage στοιχεία ή οι αντίκες θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας εύκολα και μοναδικά.

 

Δημιουργήστε μια ιδιαίτερη γωνιά Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν να δουν στην είσοδο του σπιτιού σας έναν καθρέφτη και μια κονσόλα αλλά εσείς μπορείτε να κάνετε την έκπληξη. Βάλτε δύο καρέκλες και δημιουργήστε ένα μικρό αλλά εντυπωσιακό καθιστικό, σύμφωνα με το spirossoulis.gr.

Βάλτε ένα διαφανές έπιπλο στον χώρο σας Μπορείτε να προσθέσετε ένα διαφανές γυάλινο coffee table στο σαλόνι σας ή ένα γυάλινο μπαρ σε μια γωνιά και να προσθέσετε αμέσως μια «μοντερνιά» στον χώρο σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ