Αυτός ο γάμος στο Μονακό θα μείνει αξέχαστος: Η Μαριάννα Λάτση με τον Γιώργο Ντάβλα, ο Νίκος Αλιάγας με την σύζυγό του Τίνα (φωτό)

Ήταν το κοσμικό event της χρονιάς!

Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε στιγμιότυπα από τον γάμο του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μονακό, στον οποίο βρέθηκαν πολλά και λαμπερά πρόσωπα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μόντε Κάρλο και η δεξίωση ήταν ότι πιο glamorous έχουμε δει τον τελευταίο καιρό! Πυροτεχνήματα, εκλεκτά φαγητά, χορευτές, μια δεκαόροφη τούρτα (τουλάχιστον τόσες στρώσεις μετρήσαμε εμείς) και φυσικά υπέροχη διακόσμηση με ιδιαίτερο φωτισμό και απίστευτες συνθέσεις με πανέμορφα λουλούδια.

Με την λίστα των καλεσμένων να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους: Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, την Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, την  επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου, τον Νίκος Αλιάγα, την Έμυ Λιβανίου, την  Σίλια Κριθαριώτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου, τον Ηλία Ψηνάκη και τον επιχειρηματίας Χρύσανθο Πανά, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο γάμος των Ζέιν ήταν το κοσμικό event της χρονιάς!

Να σημειωθεί ότι στην δεξίωση τραγούδησε η Ρίτα όρα, αλλά και η Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είχε κάνει μια εμφάνιση και στη συναυλία που είχε δώσει λίγες ημέρες πριν, επίσης στο Μονακό, η Ελληνίδα star.

Μετά την Ελληνοαμερικανίδα, πρώην τηλεοπτική γυμνάστρια και νυν επιχειρηματία, Γιάννα Νταρίλη, που δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την Αθηνά Ωνάση, ο expert των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας ήρθε να μοιραστεί στο Instagtram άλλο ένα λαμπερό στιγμιότυπο από την βραδιά.

Instagram/yannadarilis

«Ο Γιάννης , η Μαριάννα (σ.σ Λάτση) , ο Νίκος Αλιάγας και η σύζυγος του Τίνα Γρηγορίου» έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ στην εικόνα τους βλέπουμε όλους μαζί να ποζάρουν στην κάμερα φορώντας τα καλά τους.

Σε άλλο post του βλέπουμε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο είναι μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Μητσοπούλου ενώ όπως μαθαίνουμε από την ανάρτηση ο «γκουρού των δημοσίων σχέσων» επέλεξε για τον γάμο ένα σμόκιν από τον Τάκη Γιαννέτο, ενώ η αγαπημένη του μια υπέροχη αστραφτερή τουαλέτα από την σχεδιάστρια Μαρία Κονίδη.

Μια φωτογραφία από το Μονακό, έχει δημοσιεύσει όμως και ο Ηλίας Ψηνάκης στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Νίκο Αλιάγα.

«Με δύο παλιούς καλούς μου φίλους, περάσαμε υπέροχα στο #Monaco. Τον εθνικό μας @aremovic και τον διεθνή μας @nikosaliagas που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό!??» έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ