Η ζωή είναι ωραία για τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez: Νέα red carpet εμφάνιση - τα φιλιά στο στόμα, οι αγκαλιές (φωτό & βίντεο)

Τον συνόδευσε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο, στην πρεμιέρα της ταινίας του 49χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη «The Last Duel».

Η 52χρονη σταρ συνόδευσε τον αγαπημένο της και το ζευγάρι έκανε όλο τον πλανήτη να μιλάει για ακόμα μια φορά, για την επανασύνδεσή τους!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer?? (@moodof90.s)

 

 

 

 

 

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αντάλλαξαν φιλιά,γελούσαν μεταξύ τους, ενώ η Lopez έχει δημοσιεύσει και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να παρακολουθεί από τα παρασκήνια, τον αγαπημένο της ο οποίος εκείνη την στιγμή βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Instagram/Jlo

Να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck ενσαρκώνει τον Βασιλιά Κάρολο ΣΤ VI, ενώ στην ταινία του Ridley Scott πρωταγωνιστούν επίσης οι Jodie Comer και Matt Damon.

Για την περίσταση ο ηθοποιός είχε επιλέξει ένα βελούδινο σκούρο μπλε κοστούμι, συνδυασμένο με μια λεπτή γραβάτα και λευκό πουκάμισο.

Βέβαια τα βλέμματα έκλεψε η αγαπημένη του η οποία φόρεσε ένα καφέ, εφαρμοστό σύνολο με λεπτομέρειες από δέρμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ο 49χρονος την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει, στο Extra Tv, αναφορικά με την επανασύνδεσή του με την Jlo, ότι «είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου. Η ζωή είναι ωραία».

Δείτε επίσης: Ο Ben Affleck μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη JLo: «Αισθάνομαι δέος για την επίδραση της Jennifer στον κόσμο» - Τη θαυμάζει & δεν το κρύβει (βίντεο)

Και πώς να μην είναι ωραία η ζωή, θα πούμε εμείς, αφού έχει στο πλευρό του ξανά μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ