Η Madonna ξάπλωσε στο γραφείο του Jimmy Fallon & έδειξε το εσώρουχό της: Τρελάθηκε ο παρουσιαστής - «δεν ξέρω τι να κάνω» (βίντεο)

Μια μάλλον... άβολη στιγμή!

Η εμφάνιση της Madonna στην εκπομπή The Tonight Show, με τον Jilly Fallon, σχολιάστηκε σε όλο τον πλανήτη, αφού η 63χρονη σκαρφάλωσε στο γραφείο του παρουσιαστή, ξάπλωσε και σήκωσε την φούστα της!

Η «βασίλισσα της pop» άλλωστε είναι γνωστή για την εκκεντρική και αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της καθώς και την χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στη δουλειά της.

Με αφορμή το νέο της ντοκιμαντέρ, για την περιοδεία της με τίτλο «Madame X», λοιπόν η 63χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην γνωστή αμερικανική εκπομπή και παραλίγο να προκαλέσει εγκεφααλικό στον δόλιο τον Jimmy Fallon, που πραγματικά δεν ήξερε τι να κάνει όταν την είδε να ξαπλώνει στο γραφείο του!

 

 

«Υπήρξε μεγάλη έμπνευση για εμένα μεγαλώνοντας και ήταν μεγάλη πηγή έμπνευσης για το σόου. Ένα από τα πράγματα που παραθέτω ξανά και ξανά στο σόου είναι ότι οι καλλιτέχνες υπάρχουμε για τη διατάραξη της ηρεμίας. Ελπίζω να το έχω κάνει αυτό όχι μόνο για εσένα απόψε, αλλά και για όσους παρακολουθούν το σόου, αλλά το εννοώ με τον καλύτερο τρόπο» είπε η μουσικός και στη συνέχεια προκάλεσε χαμό!

Η αντίδραση του Fallon;  «Όχι, όχι, Madonna σταμάτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σταμάτα τώρα». 

«Κανένας δεν θα δει τίποτα, Θεέ μου» του απάντησε εκείνη και με μια της κίνηση σήκωσε το ρούχο της και έδειξε τα εσώρουχά της στην κάμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ