Γλυκά Νερά - πατέρας Καρολάιν: Σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία η βάπτιση της Λυδίας - η μικρή «αρνείται να κοιμηθεί μόνη της» (φωτό & βίντεο)

Ποιοι θα είναι νονοί;

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, δηλώνει ότι πρόθεσή τους είναι να βαφτίσουν την εγγονή της «σε ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία στην Αλόννησο».

«Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην ελληνική 0ρθόδοξη εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Κράουτς στην Daily Mail.

«Η Λυδία είναι καλά, και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα υψηλής τεχνολογίας, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη της» σημείωσε ακόμα ο συνταξιούχος μηχανικός από το Λίβερπουλ της Βρετανίας προσθέτοντας ότι το κοριτσάκι «κοιμάται μαζί με τη γιαγιά της στο παιδικό κρεβάτι» της αδικοχαμένης 20χρονης.

Παράλληλα ο 78χρονος ανέφερε ότι έχουν επιλέξει τις νονές της μικρής Λυδίας οι οποίες «θα είναι δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν από εδώ, την Αλόννησο. Ο θεσμός του νονού στην Ελλάδα θεωρείται ιερός και για αυτό και εμείς θέλαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».

instagram/flying.babis

Όσο για την επιμέλεια της Λυδίας ο Κράουτς ανέφερε ότι οι γονείς του πιλότου «είναι συχνοί επισκέπτες και φυσικά είναι ξεμυαλισμένοι με την εγγονή τους». Όπως είπε εκείνος και η μητέρα της Καρολάιν έχουν την πλήρη επιμέλεια της μικρής, ενώ οι γονείς του κατ΄ομολογία δολοφόνου της κόρης τους την επισκέπτονται πέντε φορές το μήνα.

EUROKINISSI

Ξανά στον ανακριτή ο πιλότος

Νέες εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει στον ανακριτή ο πιλότος για τη γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαΐου. 

Ο 32χρονος θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και την ακριβή στιγμή που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού. Ειδικότερα, το τελευταίο στοιχείο αναμένεται να διαλευκάνει την δολοφονία και να καθορίσει κατά πόσο αυτή έγινε «εν βρασμώ ψυχής». 

Τα νέα στοιχεία που θα παραλάβει ο ανακριτής ανοίγουν επί της ουσίας νέο κύκλο καταθέσεων. Αναμένεται να κληθούν ως μάρτυρες οι γονείς και ο αδερφός του κατηγορουμένου, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν καταθέσει ούτε στην αστυνομία αλλά ούτε και στον ανακριτή. 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ