Camille η νεότερη «πριγκίπισσα» του Μονακό: Καρπός του έρωτα της άτακτης Stéphanie με τον δεύτερο σωματοφύλακα της ζωής της (φωτό & βίντεο)

Η 23χρονη μεγάλωσε με την μητέρα της και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της 

Η κόρη της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό και του σωματοφύλακα Jean Raymond Gottlieb γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1998 - οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται στη σειρά διαδοχής του θρόνου του πριγκιπάτου.

Η 23χρονη Camille μεγάλωσε με την μητέρα της και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της - την 27χρονη Pauline Ducruet και τον 28χρονο Louis Ducruet που έχουν πατέρα έναν άλλο σωματοφύλακα, τον Daniel Ducruet.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_worldwide

 

 

 

Η «άτακτη» πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό, η μητέρα της, κατέρριψε όλα τα κλισέ που θα έπρεπε να ακολουθήσει ώς γαλαζοαίματη: έγινε τραγουδίστρια, ερωτεύτηκε άντρες που απλά της άρεσαν και δεν δίστασε να φέρει μέσα στο παλάτι, ως επίσημο σύζυγο τον bodyguard της. 

 

 

 

 

Ο Daniel Ducruet όμως (ήταν μαζί από το 1995–1996) πολύ γρήγορα αποδείχτηκε άπληστος και έκανε δεσμό με μια χορεύτρια.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@royalsaddicted)

 

 

 

 

 

Μάλιστα το σκάνδαλο ήταν τεράστιο εκείνη την εποχή αφού τον έπιασαν οι παπαράτσι επ αυτοφώρω σε ερωτικές περιπτύξεις με την χορεύτρια σε μια βίλα κοντά στο παλάτι!

Στην περίπτωση του πατέρα της Camille, Jean Raymond Gottlieb, τα πράγματα ήρθαν πιο απλά γιατί δεν προχώρησε ποτέ σε επισημοποίηση η σχέση του με την μητέρα της.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

 

Όταν ρωτούν την Camille για την προσωπική της ζωή η μικρότερη κόρη της Stephanie παραδέχεται, γελώντας όμως πως: «Ναι είμαι celibataire (single).

Η Camille μοιάζει πολύ στην θεία της Caroline του Μονακό, αγαπάει τα social media, την μόδα και δείχνει να απολαμβάνει την πριγκιπική της ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ