Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σαββατοκύριακο θα έχει αρκετή πίεση αλλά και ευκαιρίες ψυχαγωγίας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο έχει μια ποικιλία όψεων, μάλιστα κάποιες από αυτές μας προσφέρουν και ευκαιρίες ψυχαγωγίας κυρίως το Σάββατο βράδυ. Αναφέρομαι στη σύνοδο της Σελήνης από τον Τοξότη με την Αφροδίτη, μια υπέροχη όψη για τις επαφές, τις σχέσεις, τις βόλτες μας, τις κοινωνικές μας δραστηριότητες.

Σε γενικές γραμμές, λόγω των απαιτητικών όψεων Ήλιου-ανάδρομου Ερμή-Άρη, το Σαββατοκύριακο θα έχει και αρκετή πίεση. Έτσι κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες ή να ασχοληθείτε με το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτές οι όψεις μερικές φορές δείχνουν μεγαλύτερη ένταση, έκφραση θυμού ή και μια εκρηκτική συμπεριφορά, που συνήθως η αιτία της είναι συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα για καιρό.

Οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί κι ευέλικτοι.

ΚΡΙΟΣ

Μια όψη συνόδου ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει ξεχωριστή λάμψη στο βράδυ του Σαββάτου. Υπόσχεται από φλερτ και εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης για κάποιους, μέχρι απίθανες εξόδους ή ωραίες δημιουργικές στιγμές με φίλους.

Καλά θα κάνετε λοιπόν να χαρείτε μια τέτοια συνθήκη, ειδικά σε ένα τόσο πιεσμένο διάστημα όσο είναι αυτό που περνάτε με την κόντρα των πλανητών από τον Ζυγό. Από την άλλη, ίσως σε αυτό το γουηκέντ διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιο ταλέντο σας και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Σκεφτείτε όλες τις πιθανότητες και δώστε περισσότερη σημασία, ακόμη και σε ιδέες που σας φαίνονται τρελές. Η Κυριακή είναι πιο άνετη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι το Σάββατο, με τη Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι αργά το απόγευμα και τις απαιτητικές όψεις του ανάδρομου Ερμή με Ήλιο και Άρη, δείχνει αρκετά κουραστικό εκ πρώτης όψεως, από την άλλη φαίνεται ότι μπορεί να σας δώσει και κάποια ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι, είτε σε μια ερωτική σχέση είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη τροπή που να σας ενθουσιάσει και, παρά την κούραση και την αγωνία σας, να περάσετε όμορφα. Είστε μόνοι-ες;

Πάρτε τον καλύτερο φίλο-η και βγείτε. Με την όψη Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ του Σαββάτου σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ακόμη κι αν είναι μόνο ένα φλερτ. Η Κυριακή είναι πολύ πιο χαλαρή και άνετη και είναι κρίμα να μην την απολαύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα σχετικά πιο ευχάριστο Σάββατο σάς περιμένει, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ του Σαββάτου στον Τοξότη, να σας μετατρέπει σε μαγνήτη για τους άλλους και να ενισχύει την κοινωνικότητα σας. Έτσι αυτό το γουηκέντ, πέρα από την ερωτική σας ζωή που θα της αφιερώσετε χρόνο, θα σας θυμηθούν φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και θα έχουν να σας προτείνουν κάτι. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να πείτε «ναι» σε όλους και όλα και θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί.

Σκεφτείτε πώς και με ποιους θα περάσετε πιο χαλαρά και θα είστε πιο χαρούμενοι. Και η Κυριακή είναι σχετικά ευχάριστη μέρα με έμφαση στις σχέσεις σας ή και στις συνεργασίες με τη Σελήνη στον Τοξότη, μολονότι ένα μικρό άγχος για την εργάσιμη εβδομάδα που ξεκινά μπορεί να το έχετε, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία να μετέχει σε όψεις με τον Ήλιο και τον Άρη. Προσέξτε ιδιαίτερα στην επικοινωνία και τις παρεξηγήσεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ