Απίθανες "backstage" φώτο: Η Δέσποινα Βανδή & ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ποζάρουν με τσαχπινιά & χάρη - Η sold out συνεργασία συνεχίζεται

Λαμπερή η πρεμιέρα στο Notes Live της Λεμεσού

Υπέροχη η  φωτογράφιση της Δέσποινας Βανδή και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με αφορμή τη συνέχεια της sold out  συνεργασίας τους κάθε Κυριακή, στο “Notes Live” της Κύπρου!

Οι δύο καλλιτέχνες πόζαραν με κέφι στο φακό και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Στον απόηχο του καλοκαιρινού τους θριάμβου, με πανελλαδικό αντίκτυπο, η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές και αξέχαστες μουσικές βραδιές, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, στο “Νότες Live” της Λεμεσού και τη χειμερινή σεζόν!

Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, θα συνεχιστεί τις Κυριακές, προσφέροντας σε όσους επιλέγουν να παρευρεθούν στο αγαπημένο στέκι της Μεγαλονήσου, μοναδικές τραγουδιστικές στιγμές και αστείρευτο κέφι.

Οι  #CyprusSundays θα γεμίσουν πάλι νότες και μελωδίες και το party ξεκινά  με το πιο hot προγραμμα του χειμώνα από τις 20:00 και μετά!

 

Η  φωτογράφιση έγινε από τον  μοναδικό Γιώργο Καλφαμανώλη στο  ομώνυμο studio του Βοτανικού, ενώ στο backstage όλοι πήραν μία γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο πολυαναμενόμενο σχήμα του χειμώνα!

Λαμπερή πρεμιέρα στο Notes Live της Λεμεσού

Η κλασική πλέον συνταγή των Δέσποινα Βανδή και Κωνσταντίνου Χριστοφόρου δοκιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία στην έναρξη των #CyprusSundays για τη χειμερινή σεζόν, στο κατάμεστο ”NOTES LIVE”!


 

Στον απόηχο του καλοκαιρινού τους θριάμβου,  ο ενθουσιασμός των Κυπρίων, ο ατελείωτος λουλουδοπόλεμος και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για το απόλυτο σχήμα και αυτού του χειμώνα, που παραμένει για να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν στο αγαπημένο ”NOTES LIVE”.

Στη λαμπερή πρεμιέρα, έδωσαν το παρών πολλοί θαυμαστές και φίλοι των δύο αγαπημένων ερμηνευτών με το φανατικό κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ