Πως ο Jamie Oliver έχασε 12 κιλά; Όχι με μαγικά πάντως - Διαβάστε τι έκοψε, τι πρόσθεσε, τι μείωσε (φωτο - βίντεο)

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή του....

Ο Jamie" Oliver είναι πασίγνωστος βρετανός σεφ, εστιάτορας και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Είναι κυρίως γνωστός για την τυπική αγγλική μαγειρική του στα εστιατόρια του και στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσιάζει. 

Τα τελευταία χρόνια ο ίδος είδε τα κιλά του να αυξάνονται με αποτέλεσμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αποφασίσει να τα χάσει και να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. 

Άλλωστε, αυτός γνωρίζει καλύτερα απ' όλους ποιες τροφές είναι αποτελεσμάτικές στην δίαιτα. 

Ο μάγειρας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχασε 12 ολόκληρα κιλά, αποδίδοντας τη μεταμόρφωσή του σε μια απλή αλλαγή στη ρουτίνα του.

Πάμε όμως να δούμε την διατροφή του., τι έκοψε, τι πρόσθεσε, τι μείωσε...

 

 

Έκοψε το πολύ κρέας

"Μείωσα το κρέας , αύξησα τα λαχανικά, κοιμόμουν περισσλοτερο και αθλούμουν πολύ ", εξήγησε σε συνέντευξη στο Radio Times ( Express.co.uk). Ο Oliver πρόσθεσε ότι δεν στερούσε τίποτα από τον εαυτό του και δεν έτρωγε μικρά γεύματα όπως κάνουν πολύ επειδή πιστεύουν πως έτσι θα χάσουν κιλά. 

 

 

Πρόσθεσε νέα λαχανικά στο διαιτολόγιό του

Όχι μόνο ο Oliver αύξησε την ποσότητα των λαχανικών στη διατροφή του, αλλά προσπάθησε επίσης να δοκιμάσει νέα χόρτα όπως φύκια αναφέρει το eatthis.com

 

 

Πρόσθεσε ξηρούς καρπούς στη διατροφή

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η μείωση της κατανάλωσης κρέατος και η αύξηση των λαχανικών που βοήθησαν τον Τζέιμι Όλιβερ να χάσει κιλά. Άρχισε επίσης να τρώει ξηρούς καρπούς.

“Μειώνουν στο μισό την πιθανότητα να πάθετε καρδιακή προσβολή . Δώστε τα και στα παιδιά σας”, πρότεινε ο πατέρας πέντε παιδιών.

 

Έκοψε το ποτό

Αν και ο Όλιβερ δεν διέκοψε το ποτό εντελώς για να μειώσει το βάρος του, παραδέχτηκε ότι είχε μια πιο μετριοπαθή προσέγγιση σε αυτό το θέμα.

“Δεν σας λέω τι να κάνετε, αλλά τώρα πίνω μόνο το Σαββατοκύριακο”, εξήγησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ